HAKMARRJE – EPISODI 70

Serial: 17.07.2017


Hakan përpiqet që të bind motrën e Aliut për të bërë zgjedhjen e duhur.

Shahika kujton të tjera fragmente të së shkuarës. Për çfarë do të bisedojë ajo me Haldunin?

Njerëzit e Nurdan kanë mbërthyer Dixhlenë. Cili është plani i tyre?

Jamur tronditet teksa sheh se nga shtëpia e saj janë marrë prova të rëndësishme.

Në duart e Nurdan kanë rënë prova të patjetërsueshme. Çfarë ka zbuluar ajo?

Jamur përgatit lëvizjen e rradhës, ndërkohë që jeta e Aliut dhe motrës së tij janë në rrezik.

Nurdan dhe Jamur përballen hapurazi me njëra-tjetrën. Cila prej tyre ka kartën fituese?

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*