HAKMARRJE – EPISODI 9

Serial: 12.04.2017

Haldun vendos më në fund të kthehet në shtëpi. A do të mundet Shahika të zbulojë se këto ditë të munguara ai ka qënë me Lelilën?

Xhemre ende i mban mëri mamasë së saj. Ajo mbyllet në dhomë dhe nuk do të shohë askënd.

Si pasojë e pijes, Emre ka dyshime mbi atë që ka ndodhur një natë më parë.

Asllë i rrëfen Derin pikëpyetjet që ka Shahika ndaj asaj që ndodhi gjatë mbrëmjes së fondacionit.

Çfarë do të ndodhë në përballjen e Shahikës me Haldun?

Lelia do të vijë në shtëpinë e Derin. Çfarë do të kërkojë ajo prej saj?

Duke mos marrë më asnjë reagim nga Emre, Derin vendos ta takojë atë.

Shahika do të marrë një mesazh që do të thellojë edhe më tepër mosmarrëveshjet me të shoqin.

Emre vendos të takojë Ryzgar. A do të mundet ai të rekuperojë marrëdhënien e tij me Derin?

Selen nuk ka hequr ende dorë nga Emre. Çfarë plani ka ajo?

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione