I INFILTRUARI – EPISODI 23

Serial: 04.10.2017

Sarp mund Mestanin pas një dyluftimi të drejtë.

Dikush e godet pas shpine dhe pasi rikthehet në vete, Sarp gjen veten diku larg me një shënim në xhep. Menjëherë ai telefonon mamanë dhe Eilem duke i kërkuar të shkojnë në një adresë të re.

I tronditur nga pamja makabre, Xhelal kërkon nga njerëzit e tij të gjejnë Sarp.

Jusuf i ofron Sarp dhe familjes së tij mbrojtje larg vendit, por Sarp refuzon.

Xhelal kërkon nga Mert që të bëjë për vete Eilem duke dashur kështu të gjejë vendndodhjen e saj. A do të munden ata tja dalin me sukses?

Sarp i kërkon Melekut të ketë besim te ai.

Teksa është duke kërkuar në zyrën e Davutit, ai do të zbulojë diçka të paparashikuar.

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*