I INFILTRUARI – EPISODI 24

Serial: 05.10.2017

Sarp tërbohet nga fotot e gjetura në dollapin e Davutit. Ai pret që të përballet me të, por telefonata nga spitali e detyron të largohet.

Pasi gjen vendndodhjen e Fusun dhe Eilem, Davut i rrëmben ato dhe i mbyll në një godinë të vjetër.

Përmes një rrengu Sarp ja del të nxjerrë Melek nga shtëpia e saj. Ai i thotë se kjo ndoshta është hera e fundit që ata shihen.

Xhelal i premton Mertit se nuk do të lëndojë Fusun apo Eilem.

Ai i kërkon Sarp që të shihen në lagjen e tij të vjetër.

Sarp regjistron një video për mamanë e tij duke treguar gjithë të vërtetën. Më tej, ai del përpara Xhelalit dhe njerëzve të tij. Çfarë do të ndodhë?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*