I INFILTRUARI – EPISODI 48

Serial: 08.11.2017

Çoskun është gati të thotë emrin e vërtetë të Mert, por Xhelal ndërhyn duke e tërbuar Mertin.

Sarp shkon në shtëpinë e Mertit dhe të dy flasin për xhirimet. A do të munden ata të marrin informacion nga njëri-tjetri?

Çoskun gjen një aleat në luftën e tij kundër Xhelalit. Kush është ai dhe cila është lidhja e tij me Xhelalin?

Jeshim i thotë Xhelalit se e di që Melek është vajza e tij dhe se kjo e fundit ka një marrëdhënie me Sarp.

Xhelal tërbohet nga ajo që dëgjon. Cili do të jetë ndëshkimi i tij ndaj Sarp?

Gjatë kësaj kohe dikush ka marrë situatën nën kontroll.

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*