I INFILTRUARI – EPISODI 5

Serial: 08.09.2017

Sarp arrin të qetësohet dhe Xhelali e njeh atë me bashkëshorten dhe djalin e tij.

Në mbledhjen e rradhës, Xhelal këkron mendimin e Sarpit. Gjatë kësaj kohe, Mert mëson vendndodhjen e Omerit.

Eilem flet me shefen e saj dhe i thotë që po ndjek një histori me rëndësi.

Melek sjell dikë që të bëjë biznes me Xhelalin. Ajo largohet e mërzitur pasi Xhelali nuk beson në opinionet e saj. A do të mundet Sarp ta qetësojë atë?

Fusun është e shqetësuar pasi i duhet të paguajë më shumë qera ose të gjejë një hapsirë të re për restoratin e saj.

A do të mundet Sarp të kalojë provën e rradhës?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*