I INFILTRUARI – EPISODI 51

Serial: 13.11.2017

Policia mbërrin në vendngjarje. Kë do të arrestojnë ata?

Sarp pyet Çoskun lidhur me rrëmbimin e Umut. Dikush dëgjon bisedën. A do të mundet Sarp të marrë përgjigjet që kërkon?

Mert urdhërohet që të marrë në pyetje Çoskun. Ky do të ishte fundi i infiltrimit të tij.

Policia nuk ka asgjë kundër Çoskun dhe e lë të lirë. Cili është plani i Jusufit?

Xhelal urdhëron Davut për vrasjen e Çoskunit. Mert dhe Sarp vihen gjithashtu në ndjekje të tij.

Kush do tja dalë të ketë Çoskunin? Melek merr një telefonatë. Kush është nga ana tjetër e telefonit?

 

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*