I INFILTRUARI – EPISODI 52

Serial: 15.11.2017


Melek mëson se është vajza e Xhelalit. A do ta pranojë ky i fundit këtë të vërtetë?

Sarp dhe Mert kanë nevojë për Çoskun, ndaj ata duhet ta kapin atë para se ta bëjë Xhelali.

Sarp dhe Davut mësojnë se Xhelal është babai i Melek.

I dëshpëruar, Xhelal i rrëfen Jeshim lidhur me vrasjen e mamasë së Melek.

Jusuf paralajmëron Gokhan të mos marrë rrugën e gabuar. Çfarë do të bëjë ai?

Çoskun telefonon Xhelal. Cili është sekreti i rradhës që do të zbulojë ai?

Në bisedë me Mert, Melek mëson diçka edhe më troditëse. Ku do të gjejë mbështetje ajo?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*