I INFILTRUARI – EPISODI 64

Serial: 01.12.2017

Xhelal krijon sërish besim te Sarp.

Xhelal takohet me vajzën kupiere. Ai dëshiron të bëjë biznes me të. A do tja dalë ai mbanë?

Jusuf sheh gjithçka në distancë.

Mert takohet me Xhelal dhe i thotë atij se Jashar është kthyer në problem. Çfarë do të bëjë Xhelali?

Jusuf është i tërbuar që as këtë herë nuk mund të vërtetojë krimet e Xhelalit. S

arp përiqet të afrohet me vajzën kupiere të kazinosë. Çfarë sekreti ka ajo në dorë?

Nga aksioni i policisë, Sarp kupton se dikush është i infiltruar në rradhët e tyre.

Mert flet me Melek lidhur me Eliem. Ai ka frikë prej saj, pasi për pak zbuloi marrëdhënien e tij me Xhelalin.

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione