I INFILTRUARI – EPISODI 66

Serial: 05.12.2017

Sarp futet në shtëpinë e Mert. Çfarë do të bëjë ai?

Jusuf vë në provë Mert. Ai i jep një dosje për ta ekzaminuar duke i kërkuar të shohë për njerëzit e Xhelalit.

Melek telefonon Handan duke i thënë se ajo nuk dëshiron të merret me çështjen e saj.

Mert kthehet në shtëpi  e Sarp fshihet. A do të mund të vërtetojnë Jusuf dhe Sarp marrëdhënien e Mert me Xhelal?

Jusuf dëgjon bisedën telefonike mes Xhelalit dhe Handanit. Ata do të takohen në mbrëmje dhe një nga njerëzit e Xhelalit do ta shoqërojë.

Sarp bind Xhelalin që të jetë shoqëruesi. A do të mundet ai të marrë informacione prej saj?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*