I INFILTRUARI – EPISODI 67

Serial: 06.12.2017

Pasi sigurohet që Sarp dhe Handan janë larguar, Mert futet në shtëpinë e Handan dhe vendos përgjues.

Handan kërkon dy gjëra nga Xhelali: që Sarp të jetë pjesë e takimit dhe që të jetë ky i fundit që të kryejë një vrasje. Si do të reagojë Sarp?

Fusun bindet që të rihapë restorantin. Sarp dhe Mert janë nisur për te restoranti dhe shihen pranë hyrjes.

Ata fillojnë të kërcënojnë njëri-tjetrin. Çfarë do të ndodhë?

Mert përgjon një telefonatë të Handanit. Çfarë do të mësojë ai?

Sarp është nisur të kryejë misionin e tij. A do të tja dalë ai të vrasë vetëm për të zbatuar udhërat?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione