I INFILTRUARI – EPISODI 68

Serial: 07.12.2017

Handan është e kënaqur pas plotësimit të kërkesave të saj dhe është e gatshme për bashkëpunim me Xhelalin.

Fulia dhe Handan janë të bindura që tashmë kanë në dorë Xhelalin.

Sarp dhe Jusuf flasin lidhur me situatën e Mert. Çfarë do të vendosin ata?

Xhelal dhe Sarp kanë vepruar në fshehtësi. Cila është loja e tyre?

Më vonë Xhelal takon Mert. Edhe me të, ai ka vepruar në fshehtësi. Cili do të jetë plani që do të thurin ata?

Sarp mëson mbi qëllimet e Xhelalit dhe përpiqet të vihet në lëvijze para se të jetë vonë.

Kategori
I infiltruari
1 Koment
 • valbona
  8 Dhjetor 2017 at 09:28
  Përgjigju

  njashtu ndodh hape klan +

 • Përgjigju

  *

  *