I INFILTRUARI – EPISODI 7

Serial: 12.09.2017

Sarp shtiret sikur Merti ja ka dalë të largohet duke e lënë të plagosur.

Njeriu i Xhelalit e lë Sarpin e plagosur në pyll. Merti kthehet dhe e shpëton atë.

Nga telefonata që merr Xhelali, mesohet se Sarp dhe Mert janë vëllezër.

Alianak dyshon në ardhjen e Sarp vetëm, megjithatë e ndihmon atë që të mos diktohet nga e ëma.

Gjendja e Sarp është e rëndë. A do të mundet ai ti shpëtojë plagës së marrë?

I gjendur në pyll, Mert zbulon fotografinë e vëllait të Sarp dhe lexon mesazhin.

A do të mundet ai të kuptojë të vërtetën?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione