I INFILTRUARI – EPISODI 8

Serial: 13.09.2017

Xhelal i kujton Sarp se do të ketë pasoja pasi ai nuk ja doli të kapte policin.

Shef Jusufi telefonon. A do të munden njerëzit e Xhelalit të diktojnë të vërtetën?

Teksa janë të vetëm Alianaku i lë të kuptohet Sarpit se ka dyshimet e tij mbi mbrëmjen e kaluar.

Mert tërbohet pasi Melek shqetësohet për Sarp dhe jo për të. Çfarë fsheh Davut?

Mert shkon te Fusun për darkë. A do të mundet ai të zbulojë diçka nga objektet e vegjëlisë së tij?

Melek qëndron pranë Sarp. Çfarë po ndodh mes tyre?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*