I INFILTRUARI – EPISODI 9

Serial: 14.09.2017

Sarp ndjek Melek. Çfarë e shqetëson atë?

Teksa Sarp gjendet i vetëm, Jusuf i kalon informacione dhe e paralajmëron atë të ketë kujdes nga dashuria.

Melek fle në shtëpinë e Sarp dhe fshihet teksa Xhelali dhe njerëzit e tij vijnë për vizitë.

Cila do të jetë detyra e re e Sarp?

Davut dyshon nga sjella e Sarp. Çfarë do të zbulojë ai?

Sarp tërbohet kur sheh Mert në shtëpinë e mamasë së tij dhe i kërkon të qëndrojë larg familjes së tij.

Si do të shkojë operacioni për vendosjen e çimkës përgjuese tashmë që edhe Mert ka këtë informacion?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*