I INFILTRUARI – EPISODI 90

Serial: 09.01.2018

Mert çohet në rajonin e policisë. Edhe pse nuk ka prova të mjaftueshme për treguar fajësinë e tij, Jusuf e poshtëron, e heq nga detyra dhe e largon nga komisariati.

Eilem ndihet e dëshpëruar. Gjatë kohës që ajo qan me dënesë në krahun e Fusun, Mert vjen. A do të mundet ai të shfajësojë veten?

Sarp mendon për Melek. Ai është në dilemë mes hakmarrjes dhe detyrës. Gjithçka për të duket konfuze dhe e mbi të gjitha brenda vetes ka shumë dhembje.

Xhelal kërkon që Sarp dhe Mert të bashkëpunojnë për Melek.

Çoskun telefonon Sarp dhe kupton se Melek nuk ka mundur të flasë. 

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*