I INFILTRUARI – EPISODI 91

Serial: 10.01.2018

Sarp dhe Mert kanë rrethuar Kudretin dhe Xhelal vjen te ta.

Kudret i kërkon Xhelalit që ta vrasë vetë, e të mos ja lejojë këtë gjë “fëmijëve”. Xhelali i rrëfen se ka plane të tjera për të.

Policia ndërhyn duke arrestuar Kudretin. Sjella e Sarp e vë në dyshime Mertin.

Xhelal prezanton Mertin si “djalin” e tij. I gjetur i vetëm, ai mendon se është e rrezikshme që dy vëllerëzit të punojnë bashkë, ndaj ai duhet të eliminojë njërin prej tyre.

Cilin prej tyre do të jetë gati ta sakrifikojë?

Jusuf përfshin djalin e tij, Gokhan në skuadrën e tij, duke i dhënë vendin e Mertit.

A do të japë Kudret informacione kundër Xhelalit?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*