I INFILTRUARI – EPISODI 92

Serial: 11.01.2018

Sarp vihet në kërkim të ndonjë gjurme që Melek mund të ketë lënë për të lidhur me Umut.

Jeshim gjen Sarp në dhomën e Melekut dhe lajmëron Xhelalin.

Sarp gjendtet në shtëpinë e Melek, por fshihet teksa sheh Xhelalin dhe njerëzit e tij të futen brenda.

Dyshimi i Sarp lidhur me një kasetë me informacionin që ai kërkon del e vërtetë. A do të mundet Sarp të zbulojë përmbajtjen e kasetës që tashmë gjendet në duart e Xhelalit?

Mert sheh lëvizjet e Sarp nga larg. Çfarë do të bëjë ai?

Një lajm i mirë vjen për Xhelalin lidhur me të ardhmen e Kudretit.

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione