I INFILTRUARI – EPISODI 93

Serial: 12.01.2018

Mert dhe Sarp nisen për të mbyllur një marrëveshje të Xhelalit, por përballen me dy persona nga trupa e policisë. Këta të fundit vërtetojnë kështu përfundimisht se Mert është njeriu i Xhelalit.

Çfarë do të thuhet mes Xhelalit dhe Kudretit në burg?

Mert përpiqet të rregullojë marrëdhënien e tij me Ejlem. A do të mundet Ejlem ta falë atë?

Dyshimet e Mert lidhur me identitetin e vërtetë të Sarp rriten gjithnjë e më shumë. A do të vërtetojë ai se Sarp është në rradhët e policisë?

Xhelal pret nga momenti në moment vdekjen e Kudretit. A do të shkojnë gjithçka sipas planeve të tij?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione