JO VETEM MODE – EMISIONI 21 (SEZONI 5)

Emision: 11.02.2017

Profili i një ministreje të suksesshme dhe model frymëzimi për çdo grua. Karriera në politikë, familja, kujtimet dhe sfidat e jetës. Një intervistë ekskluzive me ministren e Zhvillimit Urban, znj. Eglantina Gjermeni.

Kategori
JO VETEM MODE
0 Komente

Përgjigju

*

*