JO VETEM MODE – EMISIONI 23 (SEZONI 5)

Emision: 25.02.2017


Të dashuruar në skenë dhe në jetë. Sukseset, çmimet, triumfet dhe rrëfimi jetesor i çiftit të balerinëve Enada Hoxha dhe Gerd Vaso.

Kategori
JO VETEM MODE
0 Komente

Përgjigju

*

*