JO VETEM MODE – EMISIONI 24 (SEZONI 5)

Emision: 04.03.2017


Një udhëtim në Kishën e Shën Ndout në Laç, vendi i shenjtë, që vizitohet nga mijëra besimtarë të çdo feje.

Të qëndrosh gjithmonë e re dhe me një lekurë të freskët me kremërat luksoze Versace 19-69.

Kategori
JO VETEM MODE
0 Komente

Përgjigju

*

*