JO VETEM MODE – EMISIONI 28 (SEZONI 5)

Emision: 01.04.2017

Familje e madhe duke jetuar me prindërit, apo ato moderne duke jetuar më vete në liri të plotë? Flasin për ne familja Gripshi dhe çifti i artisteve Olta dhe Fabi.

Kategori
JO VETEM MODE
0 Komente

Përgjigju

*

*