JO VETEM MODE – EMISIONI 30 (SEZONI 5)

Emision: 15.04.2017

Pushime mbretërore në Maxx Royal në Belek, ku gjithçka që nga luksi dhe shërbimi është në maksimum.

Një makinë e mirë kërkon edhe një përkujdesje cilësore.

Të jesh i suksesshëm dhe të kesh të njëjtin pasion me vëllain tënd. Flasin për ne vëllezërit Prifti.

Kategori
JO VETEM MODE
0 Komente

Përgjigju

*

*