JO VETEM MODE – EMISIONI 31 (SEZONI 5)

Emision: 22.04.2017

Një ditë në Shkodër, qyteti shumëdimensional si djepi i kulturës dhe qytetërimit që në lashtësi.

Historia e fotografisë shqiptare në Muzeun Kombëtar të Fotografisë “Marubi”.

Kategori
JO VETEM MODE
0 Komente

Përgjigju

*

*