JO VETEM MODE – EMISIONI 34 (SEZONI 5)

Emision: 13.05.2017

Skamja dhe dëshpërimi në sytë e pafajshëm të fëmijëve të familjes Jana nga Durrësi dhe ndihma për të ndryshuar jetën e tyre.

Misioni i “Fundjavë ndryshe” dhe zëri i shpresës për familjet e varfëra në Shqipëri. Takojmë paspak të riun energjik Arbër Hajdari.

Kategori
JO VETEM MODE
0 Komente

Përgjigju

*

*