JO VETEM MODE – EMISIONI 41 (SEZONI 5)

Emision: 01.07.2017

Një vizitë në qytetin e gurtë Gjirokastër tek shtëpia e Zekatëve, ndalesë e pashmangshme turistike dhe mundësi për të pushuar tek një resort modern dhe tradicional.

Një tur në gjiret më ekzotike te detit Jon dhe një prej clubeve veror më “in” në Jalë.

Kategori
JO VETEM MODE
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione