JO VETEM MODE – EMISIONI 42 (SEZONI 5)

Emision: 08.07.2017

Një guidë verore në Gjirin e Lalzit dhe Kepin e Rodonit me plazhet mahnitëse të Adriatikut dhe shijojmë pjatat më të mira me prodhimet e detit.

Një artiste që bën të bukur çdo personazh të njohur të ekranit por jo vetëm. Misioni humanitar i make-up artist Ujvara Hajdari.

Kategori
JO VETEM MODE
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione