Kategoria : Moti

 • Parashikimi i motit 18 Tetor 2017

  Kthjellimet dominojnë në zonat veriore e jugore të vendit, por kthjellime  e vranësira kalimtare do të ketë në qendër dhe në vijën bregdetare të Adriatikut. Pasditja vijon e kthjellët në veri, por kthjellime e vranësira kalimtare do të ketë qendra dhe jugu deri vonë pasdite, kur pritet rikthjellim i...
 • Parashikimi i motit 17 Tetor 2017

  Kthjellimet dominojnë pjesën më të madhe të territorit duke përjashtuar ultësirën perëndimore ku gjatë paradites do të ketë edhe vranësira të përkohshme. Pjesa e dytë e ditës do të vijojë me kthjellime në bregdet dhe zonat e ulëta ndërsa kthjellime dhe vranësira kalimtare do të ndikojnë kushtet atmosferike në...
 • Parashikimi i motit 16 Tetor 2017

  Territori mbetet nën ndikimin e motit të kthjellët deri në mesditë kur vranësira lokale do të zhvillohen në zonat malore Veriore. Pjesa e dytë e ditës do të vijojë nën ndikimin e kthjellimeve në gjithë ultësirën perëndimore ndërsa kthjellime dhe vranësira kalimtare do të ketë në zonat malore Verilindore...
 • Parashikimi i motit 15 Tetor 2017

  Moti i kthjellët mbetet dominant në territor deri në orët e pasdites kur vranësira të përkohshme shfaqen në zonat malore verilindore dhe juglindore të vendit. Pjesa e dytë e ditës vijon me kthjellime në zonat bregdetare dhe të ulëta ndërsa vranësira të lehta e kalimtare do të ketë në...
 • Parashikimi i motit 14 Tetor 2017

  Që në orët e para të ditës, Shqipëria dominohet nga moti i kthjellët nga ekstremi Verior deri në kufirin Jugor. Edhe pjesa e dytë e ditës do të vijojë nën ndikimin e kthjellimeve në të gjithë territorin shqiptar, kushte që do të mbeten prezente në mbrëmje dhe gjatë orëve...
 • Parashikimi i motit 13 Tetor 2017

  Moti i kthjellët mbetet dominant në territor deri pas mesditës kur vranësira të karakterit lokal shfaqen në zonat malore Jugore e Veriore. Pjesa e dytë e ditës vijon me kthjellime në ultësirën perëndimore ndërsa vranësira kalimtare do të ketë në ekstremin Verior dhe zonat kufitare Lindore. Gjatë natës, vijon...
 • Parashikimi i motit 12 Tetor 2017

  Vijon dominimi i kthjellimeve në territor deri pas mesditës kur vranësira kalimtare shfaqen në ekstremin Jugor dhe Verior të vendit. Pjesa e dytë e ditës mbetet në të njëjtat kushte atmosferike deri vonë në mbrëmje kur vranësira kalimtare do të shfaqen në zonat veriore dhe Qendrore. Sipas MeteoAlb, temperaturat...
 • Parashikimi i motit 11 Tetor 2017

  Kthjellime dhe vranësira kalimtare dominojnë jugun dhe qendrën e territorit ndërsa moti i kthjellët ndikon veriun e Shqipërisë. Pasditja vijon me kthjellime në zonat veriore ndërsa kthjellime e vranësira të lehta do të ketë në zonat qendrore dhe jugore. Në mbrëmje dhe gjatë natës territori mbetet nën ndikimin e...
 • Parashikimi i motit 10 Tetor 2017

  Kthjellime dhe vranësira kalimtare dominojnë Jugun dhe Qendrën e territorit ndërsa moti i kthjellët ndikon Veriun e Shqipërisë. Pasditja vijon me kthjellime në zonat Veriore ndërsa kthjellime e vranësira të lehta do të ketë në zonat qendrore dhe jugore. Në mbrëmje dhe gjatë natës territori mbetet nën ndikimin e...
 • Parashikimi i motit 9 Tetor 2017

  Gjithë territori paraqitet me kthjellime dhe vranësira të lehta, më të shpeshta në zonat qendrore dhe lindore. Pjesa e dytë e ditës do të shtojë vranësirat në vend, kryesisht në qendër dhe Jug të vendit duke rrezikuar nga shira të izoluar në zonat qendrore. Mbrëmja dhe orët e natës...
 • Parashikimi i motit 8 Tetor 2017

  Kthjellimet dominojnë të gjithë territorin deri në mesditë, kur vranësira lokale shfaqen në Veri dhe Verilindje. Pjesa e dytë e ditës do të vijojë e kthjellët në zonat bregdetare dhe të ulëta, por kthjellime dhe vranësira kalimtare do të ketë në ekstremin Verior dhe zonat Verilindore. Gjatë natës, vranësirat...
 • Parashikimi i motit 7 Tetor 2017

  Orët e para të së shtunës mbeten me vranësira dhe shira në pjesën më të madhe të vendit por me dëborë në zonat e thella Verilindore. Paraditja largon gradualisht vranësirat drejt zonave lindore duke lënë ultësirën perëndimore në kushtet e kthjellimeve. Pasditja dhe mbrëmja stabilizojnë kushtet atmosferike duke sjellë...
 • Parashikimi i motit 6 Tetor 2017

  Veriu dhe Qendra e vendit paraqiten me kthjellime dhe vranësira të shpeshta por mot kryesisht i kthjellët, dominon Jugun. Mesdita sjell fuqizim të vranësirave duke sjellë shira të dobët në Veri dhe Qendër. Pjesa e dytë e ditës do të shtojë vranësirat në territor por me një fuqizim në...
 • Parashikimi i motit 5 Tetor 2017

  Vijon dominimi i kthjellimeve në pjesën më të madhe të vendit përjashtuar zonat veriore ku gjatë mesditës do të ketë vranësira të shpeshta. Pasditja mbetet në kushtet e kthjellimeve në bregdet dhe zonat e ulëta por vranësira të herë pas hershme do të ketë në zonat malore në verilindje...
 • Parashikimi i motit 4 Tetor 2017

  Vijon dominimi i kthjellimeve në pjesën më të madhe të vendit përjashtuar zonat veriore ku gjatë mesditës do të ketë vranësira të shpeshta. Pasditja mbetet në kushtet e kthjellimeve në bregdet dhe zonat e ulëta por vranësira të herë pas hershme do të ketë në zonat malore në verilindje...
 • Parashikimi i motit 3 Tetor 2017

  Territori do të karakterizohet nga kushtet e motit të kthjellët në pjesën më të madhe të tij përjashtuar ekstremin verior dhe verilindor ku do të ketë edhe vranësira kalimtare. Pasditja deri në mbrëmje mbetet në kushtet e kthjellimeve në të gjithë vendin deri në mbrëmje kur vranësirat shfaqen fillimisht...
 • Parashikimi i motit 2 Tetor 2017

  Vijon dominimi i kthjellimeve pjesën më të madhe të vendit, por vranësira kalimtare do të ketë në të gjithë zonën malore. Pjesa e dytë e ditës mbetet në kushtet e motit të kthjellët me vranësira të lehta në bregdet dhe zonat e ulëta ndërsa vranësira të dukshme do të...
 • Parashikimi i motit 1 Tetor 2017

  Ultësira perëndimore dhe zonat kodrinore dominohen nga kthjellime dhe vranësira të lehta por vranësira më të dukshme do të ketë në zonat malore nga Veriu në Jug të vendit. Pasditja vijon me kthjellime dhe vranësira të lehta e kalimtare në pjesën më të madhe të vendit përjashtuar zonat lindore...
 • Parashikimi i motit 30 Shtator 2017

  Paraditja vijon me kthjellime e vranësira kalimtare në veri dhe një pjesë të qendrës ndërsa vranësira më të shpeshta do të ketë në jug dhe zonat malore ku priten edhe shira të izoluar. Pjesa e dytë e ditës do të largojë vranësirat nga zonat veriore ndërsa vranësirat mbeten prezente...
 • Ja si do të jetë moti në fundjavë

  Ditën e shtunë moti do të karakterizohet nga vranësira kalimtare, më të shpeshta në Jug dhe zonat malore duke rrezikuar nga shira të izoluar. Pasditja do te vijojë me kthjellime në zonat Veriore, por vranësira kalimtare mbeten prezent në Qendër dhe Jug deri në mbrëmje dhe gjatë natës. Temperaturat...
1 2 3 24
Publicitet
Emisione