Kategoria : E DIELA SHQIPTARE

 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 254

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Diziona 15-vjeçare ka ftuar të ëmën Suzanën, në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në e “E Diela Shqiptare”, moderuar nga Ardit Gjebrea, pasi dëshiron t’i kërkojë të buzëqeshë dhe të mos e lejë veten pas dore për hir...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 253

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Sheldona dhe Eriksoni kanë ardhur sot në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E diela shqiptare”, moderuar nga Ardit Gjebrea, për të dhënë një mesazh për nënën e tyre, Irmën, pasi ajo do të largohet dhe ata dëshirojnë...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 252

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Pas 10 vitesh në Tiranë, Kristi është rikthyer tek gjyshërit në fshat. Ajo mundohet të përshtatet por ndonjëherë gjërat dalin jashtë parashikimeve. Çfarë ka për t’u thënë atyre tek “Ka një mesazh për ty”. Gjyshërit mund të kenë mendime...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 251

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Oriola i ka plotësuar të ëmës çdo dëshirë, përveç njërës: të zgjedhë njeriun e jetës. Kësaj kërkese të përditshme ka ardhur ti japë sot një përgjigje . Fatin nuk e ka në dorë por ajo që mbush çdo boshllëk tek...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 250

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Stelina dhe Irena kanë disa vërejtje dhe kërkesa për baballarët e tyre që janë aq të lidhur me njëri-tjetrin saqe bëjnë pakt bashkë dhe i pengojnë të bëjnë shumë gjëra të moshës. Por sot ato do u bëjnë një rreng...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 249

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Që në moshë të vogël Eljona dhe dy motrat e saj janë rritur nga njerka. Prej shumë vitesh njëra nga motrat nuk shkon në shtëpinë e saj. Kë do ftojë ajo tek “Ka një mesazh për ty”? Nënë Bajamja...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 248

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” “TELEBINGO SHQIPTARE” “SHIHEMI NË GJYQ” “POWER KIDS”...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 247

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” “TELEBINGO SHQIPTARE” “SHIHEMI NË GJYQ” “POWER KIDS” Konkurentët:...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 246

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Një javë më parë në emisionin “E Diela Shqiptare” tek rubrika “Ka një mesazh për ty” u trajtua historia e Eglës, një nënë e cila po përballet me divorcin, por frika e saj më e madhe është kujdestaria e...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 245

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Mamaja e Drinit nuk ka patur shumë fat me martesat pasi mbas dy divorceve ajo po bashkëjeton me një person të tretë. Si po e përjeton djali këtë gjë dhe për kë është mesazhi i tij? Pa e njohur...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 244

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Afrimja ka humbur bashkëshortin shumë vite më parë.  Atëherë i kërkuan që dy djemtë e saj t’i çonin në jetimore. Për çfarë vjen sot 38 vjeçarja tashmë e martuar me një italian, posaçërisht nga Italia? Prindërit gjithmonë mbeten mbështetja...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 243

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” “TELEBINGO SHQIPTARE” “SHIHEMI NË GJYQ” “POWER KIDS” Konkurentët:...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 242

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Ka 15 vite që Vitorja nuk e takon babain e saj Martinin. Ajo ka ardhur për t’i kërkuar falje e të rikthejë kohën pas…! A do arrijnë të bashkohen babë e bijë tek “Ka një mesazh për ty”?…. Njëlloj...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 241

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Ky baba ka humbur 8 djem. E vetmja që ka mbijetuar është vajza, të cilës s’ia ka thënë kurrë fjalën “Jo”. Por pesë vite më parë mes tyre ka ndodhur dicka e cila e ka sjellë këtë baba këtu....
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 240

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Dorentina ka humbur babain kur ka qenë e vogël por ka disa kohë që po e përjeton rëndë emocionalisht mungesën e tij. Kjo gjendje i ka shkaktuar probleme në shkollë dhe familje. Kë ka thirrur sot tek “Ka një mesazh për...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 239

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Menka ka ardhur të bëjë një kërkesë që e mundon prej shumë vitesh. Për cfarë bëhet fjalë dhe kë do të ftojë sot në rubrikën tonë?  Shpesh herë prindërit duan të dinë gjithçka për jetën e fëmijës së tyre,...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 238

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Historia e Blertës është e denjë për një skenar telenovele. E rritur si një vajzë e lumtur dhe e shkolluar, pas martesës në Maqedoni jeta e saj u mbyll brenda katër mureve ku jetoi 14 vjet bashkë me gruan...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 237

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Bashkëshorti i saj është larguar vite më parë pa lënë gjurmë. Ndërkohë me të birin është detyruar të bëjë atë që një nënë nuk do të kishte dashur kurrë ta bënte. Por, Kimetja mendon se dikush tjetër ka vuajtur...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 236

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Kur njerëzit janë sipërfaqësorë dhe nuk arrijnë të njohin pasurinë shpirtërore të dikujt, lind paragjykimi. Jetmira e ka ndierë këtë tek motra e saj dhe për këtë arsye ka ardhur tek “Ka një mesazh për ty”. Duajeni veten tuaj. Është me rëndësi...
 • E DIELA SHQIPTARE – THE BEST

  “KA NJË MESAZH PËR TY” “ME BLERINËN” “SHIHEMI NË GJYQ” “KENGA MAGJIKE”...
1 2 3 9
PublicitetEmisione