Kategoria : Seriale

 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e fundit që nuk u dorëzua, aq sa gjërat mund të shkojnë keq. Maral është e detyruar të takojë Jigitin me...
 • ERTUGRUL – EPISODI 210

  Ertugrul duket se do të mbetet pa aleatë si pasojë e mashtrimeve të Ural bej dhe Emirit Sadedin. Aslihan vazhdon të kërcënojë me fjalë Halimenë. Cili është plani i rradhës së Ertugrulit? Uraj bej dhe gruaja e tij bëjnë një vizitë në një pallat. Cili është qëllimi i këtij...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 429

  Kumud vendos të mos qëndrojë më në dhomën e Sarasit. Dani është i tërbuar nga ideja që mamaja e tij është shkaktare e situatës në të cilën famija Desai gjendet. Në nerva e sipër ai hedh tutje fotografinë e saj. Sarasvati zgjohet përgjatë natës dhe shpreh dëshirën për të...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 428

  Sarasvati i kërkon familjes Desai që të dekorojë shtëpinë për fejesën e Sarasit me Artin. Ajo vendos të shesë varësen e saj të floririt për të blerë unazat e fejesës. Saras detyrohet që të djegë dorën e tij për të ndaluar fejesën. A do të jetë kjo e mjaftueshme?...
 • MARAL – EPISODI 37

  Maral gjendet në një dilemë të madhe. Duke dashur të tregohet e sinqertë, ajo takon Jigitin. Si do të reagojë ai? Nga ana tjetër, Sarp ndan shqetësimet e tij me Tason. Miqtë e Maralit do të hidhërohen pafund kur të mësojnë se Maral do të largohet. Halis largohet nga...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 427

  Kumud sheh Artin teksa provon veshjet dhe argjendaritë e saj. Arti gënjen para Dugbas që të largohet nga shtëpia dhe të takojë Gumanin. Dani dhe Kabir e ndjekin atë. Arti i tregon Gumanit se si mund të largohet nga dera e pasme e azilit. A do të munden Dani...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 426

  Sarasvati vendos të fejojë Sarasin me Artin. Saras dhe Kumud janë shumë të mërzitur me situatën e krijuar. Arti njofton Guman lidhur me vendimin që ka marrë Sarasvati. Ndërkohë, Dani dhe Kabir përpiqen që të grumbullojnë sa më shumë informacion lidhur me Artin. A do të munden ata të...
 • MARAL – EPISODI 36

  Përmes ndihmës së Xhanan, Maral lë takim me stilisten e famshme të Parisit. Maral do të tronditet kur të shohë se skicat e saj janë zhdukur. Kush fshihet pas këtij veprimi? Hakan do të gjejë Deniz në një pozitë të vështirë. Çfarë do të bëjë ai? Një zonjë e...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 425

  Arti gënjen Sarasvatin duke i thënë që ka përgatitur ushqim për të. Sarasvati udhëzon Saras që të martohet me Artin. Ai do të refuzojë sërish. Kumud shkon te Sarasvati dhe e siguron që Saras do të martohet me Artin. Gjendja shëndetësore e Sarasit përkeqësohet.  Kumud vendos të largohet nga...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 424

  Njeriu i Gumanit djeg kukullën e Sarasvatit dhe fajëson Kumud për këtë. Kumud ble një kukull të përngjashme për Sarasvatin. Kjo e fundit provokohet gjatë gjithë kohës kundër Kumudit. Më vonë, Sarasvati përdor pa dashur një thikë kundër Sarasit. Guman njoftohet për gjithçka ndodhi. Çfarë do të bëjë Sarasvati...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 207

  Çfarë ka ndodhur me Xhandan gjatë gjithë kësaj kohe? Me ke po bashkëpunon ajo? Motra e Dilarës duket të ketë një karakter dhe sjellje të veçantë. Cili është qëllimi i saj? Xhansu shkon e vetme në spital për kontroll. Kush do të vijë pranë saj kur të marrë lajmin...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 206

  Pas vdekjes së Aishes, Xhihan kujton gjithçka ka përjetuar duke lundruar i vetëm me anijen e tij, larg gjithçkaje dhe çdokujt. Dilara vazhdon e lumtur jetën e saj në rezidencë pranë Harunit dhe djalit të tyre. Hazall është bërë pjesë e bordit të bizneseve familjare. A ka ndryshuar karakteri...
 • MARAL – EPISODI 35

  Sjelljet e Jigit lidhur me martesën, fillojnë ta shqetësojnë shumë Maral. A do të mundet kjo e fundit t’i shpreh shqetësimet? Deniz fillon të ketë besim te Hakan, pa i ditur qëllimet e tij të vërteta. Sarp përpiqet të qëndrojë pranë Maral e cila tashmë është në dilemë mbi...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 423

  Njeriu i besuar i Gumanit do të mbërijë në shtëpinë e familjes Desai. Ajo i thotë Sarasvatit se do të qëndrojë pranë saj për disa ditë. Sarasvati i kërkon Sarasit që të martohet me vajzën që ka sjellë Guman. Ajo tërbohet kur Saras thotë emrin e Kumudit. Guman i...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 422

  Kumud shembet në lot pasi Sarasvati e konsideron atë si armike. Kabir vazhdon të jetë i mërzitur, pasi Sarasvati nuk e njeh atë. Dugba përpiqet që të ndihmojë Sarasvatin të rifitojë kujtesën. Ajo gjithashtu i thotë që Kumud është e pafajshme. Më vonë Sarasvatin do ta zërë gjumi. Kumud...
 • MARAL – EPISODI 34

  Sarp dëshpërohet thellësisht teksa është dëshmitar i propozimit për martesë që Jigit i bën Maralit. Maral pranon propozimin e Jigitit. Sarp detyrohet të pranojë propozimin e Maralit për të qëndruar miq. Ai dëshiron ti tregojë Maralit që nuk është Sarpi i vjetër, sado që kjo nënkupton dhembje. Çfarë po...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 421

  Guman paguan dikë që të ndjekë udhëzimet e saj. Saras sjell mamanë e tij në shtëpinë Desai. A do të mundet ajo të njohë familjen? Sarasvati mërzitet teksa sheh Kumudin dhe i kërkon Sarasit që ta mbajë atë larg. Çfarë do të bëjë Saras?...
 • ERTUGRUL – EPISODI 209

  Mes dy grave ka nisur një konkurencë dhe zenka deri në kërcënime. Aslihan tashmë betohet për hakmarrje. Mbledhja e bejlereve kryesuar nga Ertugrul ndërpritet nga një armik i paftuar. Çfarë misioni ka emiri Satedin? Një sulm i papritur në vendin ku nxirret ar do të rrezikojë jetën e njerëzve...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 420

  Saras mëson se Kumud di që mamaja e tij është gjallë dhe tronditet teksa e sheh mamanë në azil. Sarasvati njeh djalin e saj dhe është tejet e gëzuar. Në familje lajmërohet se Saras ka humbur tërësisht kujtesën e tij. Saras vendos të marrë mamanë e tij me vete....
 • MARAL – EPISODI 33

  Një kliente e re por plot teka dhe llastime do të jetë në qendër të vëmendjes te “Luna”. A do të mundet Sarp të gjejë mënyrën më të përshtatshme për të plotësuar të gjitha dëshirat dhe nevojat e saj? Maral paraqet përpara Xhanan disa skica modelesh që ajo ka...
1 2 3 56
Publicitet


Emisione