Kategoria : NËNË

 • NENE – EPISODI 85

  Xhengiz gjendet i vetëm me fëmijët në shtëpi. Turna i kundëvihet fjalëve të Xhengizit duke u përballur me tërbimin e tij. Sule e gjen vajzën e saj të heshtur e me shikim të përhumbur. Çfarë ka ndodhur? Turnës i bien të fikët dhe Sule sëbashku me Zejnep e çojnë...
 • NENE – EPISODI 84

  Turna e vuan verpimin e saj. Në mëngjes, ajo dhe Hasani rikthehen në shtëpinë e Sules. Zejnep kupton gjithçka ka ndodhur dhe e tërbuar niset për te Sule. Si do të jetë përballja mes tyre? Xhengiz, manovron sërish situatën në favor të tij. Turna gjen mënyrën për t’u takuar...
 • NENE – EPISODI 83

  Xhengiz dërgohet në shtëpi. Më në fund, Zejnep mban në duart e saj dokumentacionin në të cilin Xhengiz ka hequr dorë nga kujdestaria e Turnës, por është e shqetësuar për Sulen dhe fëmijët e saj. Sule përballet me Xhengiz lidhur me vdekjen e Tahirit. A do të jetë i...
 • NENE – EPISODI 82

  Xhengiz rikthen dhunën në familje duke abuzuar me Sulen dhe paralajmëruar Turnën e cila përpiqet ti kundërvihet. Të nesërmen në mëngjes, Xhengiz tërbohet kur nuk gjen më në shtëpi as Sulen dhe as Turnën. Menjëherë ai shkon te Zejnep duke e kërcënuar. Çfarë do të ndodhë? Ku ka shkuar...
 • NENE – EPISODI 81

  Të gjithë njerëzit e afërm të Xhahides gjenden në spital në pritje të një lajmi pozitiv për të. Sule vjen në spital. Gamze i sulet duke e quajtur fajtore të fatkeqësive në familjen e tyre. Me hidhërim të thellë, të tre motrat duhet të përballen me faktin që mamaja...
 • NENE – EPISODI 80

  Pasi kanë kaluar natën te shtëpia e Gonul, Zejnep dhe Turna duhet të kthejë Hasanin e vogël te mamaja e tij. Më në fund, duket se Turna është e gëzuar me situatën. Gonul është ajo që dorëzon foshnjen te Xhengiz. Çfarë do të thuhet mes tyre? Duru mëson një...
 • NENE – EPISODI 79

  Zejnep flet me Turnën. Falë saj më në fund marrëdhënia mes Turnës dhe Xhahides kthehet në normalitet. Çfarë do t’i thotë Xhahide vajzës dhe mbesës së saj? Sule dhe Xhengiz shpërngulen në shtëpinë e tyre të re pranë Zejnep, sipas marrëveshjes së bërë. Cila do të jetë arsyeja e...
 • NENE – EPISODI 78

  Sinan përcillet me hidhërim për në banesën e fundit. Zejnep tashmë e ve, vajton e vetme mbi varrin e tij. Befasisht, Sule shfaqet përpara saj. Çfarë do të thuhet mes tyre? Gonul përpiqet të qëndrojë pranë Zejnepit. Nga ana tjetër Sule, kthehet pranë Xhengizit dhe djalit të tyre të...
 • NENE – EPISODI 77

  Zejnep gjendet ende pa ndjenja. Sule shkon në vendin ku Xhengiz mban peng Zejnep dhe Sinan duke lënë fëmijët e saj në taksi. Fjalët e Sinanit dhe të Sules, do të xhindosin Xhengizin. Sinan ja del të lirohet nga litarët, dhe të vërë nën shënjestër Xhengizin, por ky i...
 • NENE – EPISODI 76

  Xhahide vendos të shkojë e vetme te shtëpia e Sules. A do të mundet ajo të marrë atë që dëshiron? Xhengiz që tashmë ka pengjet e tij të ndara nëpër dy dhoma, vazhdon të torturojë si Sinanin ashtu edhe Zejenpin. Me një lëvizje të befasishme, Zejnep ja del të...
 • NENE – EPISODI 75

  Xhengiz torturon Sinanin duke e bërë këtë të fundit të shohë se Zejnep ka humbur ndjenjat. Nga ana tjetër, edhe Sule është në gjendje të rëndë shëndetësore. Sinan ndihet i pafuqishëm ndaj Xhengiz, i cili duket se po ja del të përmbushë qëllimet e tij. Si është Zejnep? Xhengiz...
 • NENE – EPISODI 74

  Sinan është i tërbuar nga fotoja që i ka dërguar Xhengiz. Ai dhe trupa e policisë vihen në ndjekje të një informacioni të marrë. Në vend të Zejnepit, Sinan do të zbulojë një mesazh nga Xhengiz. Çfarë është shkruar në të? Gonul humbet ndjenjat nga lajmet e marra. Xhengiz...
 • NENE – EPISODI 73

  Njerëzit e dashur të Zejnep presin të shqetësuar dhe me ankth për ndonjë lajm të mundshëm. Turna ndihet e dëshpëruar dhe Gonul përpiqet ta qetësojë. Duru i rrëfen Aliut se Xhengiz ka rrëmbyer Zejnepin. Çfarë do të bëjë ai? Me një pistoletë në dorë dhe me ndjenja konfuze, Xhengiz...
 • NENE – EPISODI 72

  Xhengiz rrëmben Zejnep. Cili është plani i tij? Fqinja e Sules, e shqetësuar për vonesën e Zejnep, telefonon Gonul. Sinan kthehet rrëmbimthi pas e vihet menjeherë në kërkim të Zejnep. Ku e ka çuar Xhengiz atë? Gonul dhe Sinan përpiqen të marrin informacione, por duket se çdo gjë është...
 • NENE – EPISODI 71

  Turna ndihet e dëshpëruar që i duhet të largohet nga Zejnep. Si do të reagojë Sule kur të shohë fëmijët e saj në derën e shtëpisë? Zejnep e ka të vështirë të përballet me situatën dhe kërkon mbështetjen e Gonul. Xhengiz largohet nga zyrat e Sinan duke lënë nga...
 • NENE – EPISODI 70

  Sule nuk ka hequr dorë nga kërkimet për fëmijët e saj. Xhengiz përfshihet sërish në telashe. Falë mandateve të kontrollit, policia vjen në shtëpinë e Xhahides. Zejnep dhe fëmijët e Sules janë sëbashku duke e vënë veten sërish në rrezik. Disa policë i dalin përballë. Çfarë do të ndodhë?...
 • NENE – EPISODI 69

  E bindur se vajza e saj fshihet nga Zejnep, Sule e kërkon atë në shtëpinë e Xhahides. Çfarë do të ndodhë? Gonul ka mësuar tashmë të fshehtën e Turnës dhe e mirëpret atë në shtëpinë e fqinjës së saj. Çfarë do të bëjë ajo? Më në fund, Zejnep merr...
 • NENE – EPISODI 68

  Turna sheh më në fund vëllain e saj të vogël. Çfarë do të ndodhë në takimin mes tyre? Sule fillon të ndjejë mungesën e djalit të saj. Xhengiz kthehet në shtëpi. A është penduar ai për sjelljen e tij? E mallëngjyer, Turna vendos të rrëmbejë vëllain e saj. Përse...
 • NENE – EPISODI 67

  Turna, e frikësuar, largohet me vrap. Zejnep dhe Gonul vihen në ndjekje të saj. Xhengis dhe Sule debatojnë ashpër mbi foshnjën e tyre. Sule është e vendosur që të çojë djalin e saj në jetimore. Si do të reagojë Turna kur të mësojë këtë të vërtetë? Sinani mëson për...
 • NENE – EPISODI 66

  Zejnep, Sule, Turna dhe vëllai i saj vazhdojnë pjesën tjetër të ditës në park. Të mbetura vetëm, Zejnep flet me zemër të hapur me Turnën. A do të jetë kjo një mënyrë për të afruar distancën e krijuar mes tyre? Sule shkon të flasë me pronarin e lokalit ku...
1 2 3 5
Emisione