Kategoria : ERTUGRUL

 • ERTUGRUL – EPISODI 220

  Bamsi nuk mund të rrijë dot pa Helenën, prandaj shkon ti qëndrojë pranë dhe ta ruajë atë nga Vasilius. Dy gratë e fisit të Cavdarëve vajtojnë hallet e njëra-tjetrës. Çfarë po ndodh me Ural bej pas hekurave? Mes lotësh Xhandar bej mallkon djalin e tij vrasës. Çfarë po kurdisin...
 • ERTUGRUL – EPISODI 219

  A do të thotë “Po” Aslihan gjatë ceremonisë së martesës me Emirin Satedin? Ural bej do të demaskohet para të gjithëve. A do të arrijë ai edhe këtë herë të shpëtoje nga akuzat si vrasës? Edhe Colpan, gruaja e tij akuzohet për vrasjet nga Alijar beu. Xhandar bej nuk...
 • ERTUGRUL – EPISODI 218

  Njeriu i Alijarit njofton Ertugrulin për darkën e rëndësishme. Edhe Vasilius ka planet e tij për t’u hakmarrë. Bamsi takon Helenën por premtimet e tyre do të dëgjohen nga dikush. Një martesë pritet të ndodhë në kamp. Dhëndri dhe nusja po përgatiten për ditën e madhe. Ertugrul arrin të...
 • ERTUGRUL – EPISODI 217

  Mes lotësh dhe dhimbjes Helena varros babain e saj. Edhe Aslihan mes lotesh duhet të marrë një vendim, të pranojë apo jo propozimin e Satedin Kopek. Ertugrul mëson se ku ndodhet vrasësi i prijësit të krishterëve. Bamsi ndjen mungesën e dikujt…...
 • ERTUGRUL – EPISODI 216

  Helena vajton të atin që është në buzë të vdekjes.  Xhandar bej urdhëron të bijën të pranojë propozimin e Emirit Satedin për të ardhmen e të gjithëve. A do të arrijë Turguti të kapë vrasësin? Ertugrul betohet që do të gjejë personin që prishi aleancën e tij me prijësin...
 • ERTUGRUL – EPISODI 215

  A do të arrijë Colpan të vërë në jetë planin e saj të rradhës? Gjatë darkës Emiri Satedin i bën një kërkesë Xhandar beut. Të gjithë do të gëzohen, përveç Aslihasë. Ertugruli është i kënaqur nga aleanca e re për të ardhmen e tregtisë, por ky sukses nuk do...
 • ERTUGRUL – EPISODI 214

  Ushtarët e Ertugrulit marrin përsipër të dërgojnë Helenën e bukur në shtëpi. Gjatë rrugës një sulm i papritur mund t’u presë atyre rrugën. Dikush do ti ndihmojë njerëzit e Ertugrulit. Vasilius është ai që nuk heq dorë nga eleminimi i Ertugrulit. Një përleshje e madhe ndodh në pallat. Kush...
 • ERTUGRUL – EPISODI 213

  A do të arrije të bëjë një marrëveshje Ertugruli për të ardhmen e hanit? Helena po kurohet nga doktori i kampit. Bamsi është më i shqetësuari për gjendjen e saj shëndetësore. Emiri Satedin i dhuron Aslihanës një varëse të çmuar. Cilat janë qëllimet e tij?...
 • ERTUGRUL – EPISODI 212

  Vajza e bukur bie në krahët e Bamsit, i cili nuk po kupton se ç’po i ndodh. Ertugruli vjen në pallatin e armikut të tij për të dorëzuar diçka. Sadetin kopek dërgon një mesazh tek sulltani. Çfarë premton ai tek familja e Xhandar bej? Një kurth për jetë a...
 • ERTUGRUL – EPISODI 211

  Çfarë do të ndodhë në darkën me Ural bej dhe bashkëshorten e tij? Çfarë do ndodhë me marrëdhëniet mes dy fiseve deri dje shumë të afërt? Një vajzë shumë e bukur është nisur drejt babait të saj. Kush është ajo dhe çfarë prite i ngrihet asaj gjatë rrugëtimit? Xhandar...
 • ERTUGRUL – EPISODI 210

  Ertugrul duket se do të mbetet pa aleatë si pasojë e mashtrimeve të Ural bej dhe Emirit Sadedin. Aslihan vazhdon të kërcënojë me fjalë Halimenë. Cili është plani i rradhës së Ertugrulit? Uraj bej dhe gruaja e tij bëjnë një vizitë në një pallat. Cili është qëllimi i këtij...
 • ERTUGRUL – EPISODI 209

  Mes dy grave ka nisur një konkurencë dhe zenka deri në kërcënime. Aslihan tashmë betohet për hakmarrje. Mbledhja e bejlereve kryesuar nga Ertugrul ndërpritet nga një armik i paftuar. Çfarë misioni ka emiri Satedin? Një sulm i papritur në vendin ku nxirret ar do të rrezikojë jetën e njerëzve...
 • ERTUGRUL – EPISODI 208

  Cili është plani i ardhshëm i Ertugrul? Aslihan kërkon të nxjerrë mllefin e saj tek Halimeja. Ndërkohë Halimeja mëson një të vertetë të hidhur. Xhandar bej merr vesh përgjigjen përfundimtare të Ertugrulit. Ural bej dhe Satedin kopek vazhdojnë të thurrin plane për eleminimin e Ertugrulit....
 • ERTUGRUL – EPISODI 207

  Aslihan mezi po pret për përgjigjen përfundimtare të Ertugrulit. Çfarë vendimi do të marrë Xhandar bej? Halime më në fund fiton pak qetësi në familjen e saj teksa pret femijën e dytë. Tashmë Ertugruli duket se është akoma më i pasur me zbulimin e vendit ku nxirret ar....
 • ERTUGRUL – EPISODI 206

  Dogan merr lajmin më të bukur të jetës së tij. Xhandar bej i kërkon Ertugrulit të martohet me vajzën e tij Aslihane. Si do të reagojë Ertugruli? A do të marrë vesh Halimeja për këtë propozim? Çfarë do të ndodhë në darkën mes dy familjeve? A do të kërkohet...
 • ERTUGRUL – EPISODI 205

  Ertugruli del triumfator para tregtarëve. Flamuri i fisit Kaja tashmë do të valëvitet krenar në kështjellën e hanit. Si do të reagojë populli nga kjo fitore e Ertugrulit? Dy aleatët tashmë armiq përballen me njëri-tjetrin. A do të arrijë Uraj bej ti mbyllë gojën Simonit? Skllavi që shpëtoi Ertugruli...
 • ERTUGRUL – EPISODI 204

  A do të arrijë Ertugruli të kapë tradhëtarin pagëzuesin Jahja? Lajmi i fitores së Ertugrulit vjen në kamp. Të gjithë gëzohen, por ka dhe nga ata që nuk e duan një sukses të tillë. Aslihan tashmë than lotët kur merr vesh që dashuria e saj jeton. Ertugruli ka bërë...
 • ERTUGRUL – EPISODI 203

  Ertugruli më në fund rishfaqet para syve të ushtarëve të tij, të cilët nuk duan lajm tjetër më të mirë. Ertugruli takohet me mall me Turgutin. Një sulm i befasishëm ndodh para hanit të Simonit. A do të arrijë Ertugruli të pushtojë kështjellën e Simonit?...
 • ERTUGRUL – EPISODI 202

  Turguti ndiqet nga njerëzit e Simonit. A do të kapet ai? Ural bej dhe Simoni gëzohen për vdekjen e Ertugrulit. Vëllai i vogël i Ertugrulit, Dyndar bej i duhet të ulet në fronin e lënë bosh. Turguti rikthehet në kamp, por pa e ditur atë që i ka ndodhur...
 • ERTUGRUL – EPISODI 201

  Si është gjendja e Ertugrulit dhe çfarë lajmi merr Halimeja? Mes lotesh të gjithë po vuajnë brenda çadrës ku ndodhet trupi i pajetë i Ertugrulit. Halimeja duhet të japë lajmin e dhimbshëm tek banoret e tjerë të kampit. Si do të pritet Turguti në han dhe çfarë do të...
1 2 3 8
Publicitet


Emisione