Kategoria : FATE TE KRYQEZUARA

 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 198

  Teksa Deniz dhe njërëzit e tij po punojnë, dikush do të kërcënojë me armë. Çfarë do të ndodhë? Jëlldërëm përpiqet të analizojë situatën e Aishes me Xhihanin. Cila është surpriza e Deniz për Xhansunë? Keriman ngacmon të dashurën e Ozkanit. Xhihan përpiqet të mbajë nën kontroll Hazallin. Si do...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 197

  Aishe dhe Xhihan përballen me tërbimin e Harunit dhe të vërtetën e hidhur. Xhihan lëndon sërish Aishen teksa kjo e fundit kërkon të sqarohen. Duke mos gjetur alternativë tjetër, Aishe do të kthehet me Harunin, por rruga do të jetë plot debate të zgjatura. Xhihan dhe Aishe do të...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 196

  Xhihan dhe Aishe kanë vajtur në Alania. Ata kalojë disa ditë të gëzuara nën praninë e njëri-tjetrit. Teksa Hazall kthehet në shtëpi me të dashurin e saj, Emra i ka bërë pritë. Çfarë do të ndodhë në përballjen mes tyre? Dilara është e tërbuar nga sjellja e Hazallit. Çfarë...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 195

  Dilara është tejet e shqetësuar për shëndetin e foshnjës së saj. Situata duket kritike. Harun do të gjendet pranë. A do të jetë kjo një formë pajtimi mes tyre? Dilara dhe Harun do të kalojnë natën në spital. Për çfarë do të bisedojnë ata? A ishe qëndron me fjalë...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 194

  Si është gjendja shëndetësore e Ozanit? Kush fshihet pas rrëmbimit të tij? Xhihan ka mbledhur gjithë stafin e trupërojeve të tij dhe përpiqet që të gjejë një zgjidhje. Me kë po bisedon ai përmes mesazheve? Jëlldërëm qëndron pranë Xhihanit që është ende tjetet i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. Hazall...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 193

  Xhihan telefonon Ozan. Çfarë kërkon ai prej tij? Xhandan vazhdon të jetë gjithënjë e më pranë Ozanit. Harun ndan shqetësimet me hallën e tij. Nga ana tjetër Xhihan përpiqet të gjejë qetësi pranë Aishes. Në darkën me Ozkanin dhe Kerimanin, Xhansu do të rrëfejë diçka jo të lehtë për...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 192

  Çfarë do të ndodhë në përballjen mes Harunit dhe Dilarës? Ozan vazhdon të jetë pre e lajkatimeve të Xhandanit. Keriman qëndron pranë Rahmiut i cili duket tejet i ngashëryer. Xhihan merr një vizitë nga Xhansuja. Çfarë do ti thotë ajo? Vajza e zemrës së Ozkan do të vijë në...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 191

  A do të mundet Harun të zbulojë se Aishe ka një marrëdhënie me Xhihanin? Aishe dhe Xhihan diskutojnë mbi situatën e krijuar. A do të mësojë Xhihani lidhjen që ka Aishe me Harunin? Ozan vazhdon i lumtur historinë e tij me Xhandan. Ditën që Dilara do të largohet nga...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 190

  Darka përfundon më së miri mes Deniz dhe Xhansusë. Jëlldërëm fton në zyrë Hazall dhe Xhansu. Çfarë do t’u japë ai? Teksa Xhihan dhe Xhansu po hanë mëngjesin sëbashku, do të telefonojë Dilara. Sjellja Xhihanit do ta tërbojë Xhansunë. Harun gjendet në dhomën e djalit të tij. Çfarë plani ka...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 189

  Të gjithë janë të shqetësuar për ngjarjet e fundit, por i duhen të përballen dhe me Kerimanin që gjendet në shtëpi. Dilara përballet me një gjendje të rëndë në paraburgim.  Xhihan ndan shqetësimet e tij me familjen. Xhandan rikthehet në shtëpi por do të shqetësohet kur mëson se i...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 188

  Kush ka bërë denoncimin ndaj Dilarës? Cili do të jetë vendimi që do të marrë gjykata ndaj saj? Harun sheh gjithçka ndodh nga larg, pa mundur të veprojë. Ozan ndjek ecurinë e Xhandan në spital. Çfarë do të ndodhë kur kjo e fundit të zgjohet? Kur mëson se çfarë...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 187

  Deniz qëndron pranë babait të tij që tashmë ka dalë nga spitali. Dilara është e shkatërruar nga takimi me Harunin dhe përpiqet të gjejë qetësi pranë Xhansusë. Xhihan është i lumtur nga prania e Aishes në jetën e tij. Si po shkojnë gjërat mes Ozkan dhe dashurisë së tij...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 186

  Hazall vazhdon lojën e saj me Emra, në mënyrë të tillë që të jetë me të dashurin e saj. Rahmiu thur plane për të larguar Xhandan nga Ozan. Çfarë do të bëjë ai? Dilara, e vetme me foshnjën e saj, vendos t’i dërgojë mesazh Harunit. Çfarë është shkruar në...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 185

  I tërbuar, Xhihan kërkon të përballet me Dilarën. Kjo e fundit, me armë në dorë është nisur për te Xhandan. Çfarë do të ndodhë? Dilara përpiqet të qetësohet nga gjithçka ndodhi, por do të ketë një përballje të ashpër me Xhihanin. Xhihan do të lëndohet edhe më shumë, kur...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 184

  Si është gjendja e babait të Deniz? Xhandan vazhdon provokimet e saj ndaj Ozanit, në përpjekje për të arritur qëllimet e saj. Xhihan dhe Aishe kanë rregulluar marrëdhënien me njëri-tjetrin. Të gjithë shqetësohen për lajmet e përhapura nëpër portalet online. Çfarë do të bëjë Xhihani? Çfarë do të ndodhë...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 183

  Çfarë do të ndodhë mes Ozanit dhe Dilarës? Keriman përpiqet të mësojë më shumë lidhur me situatën, ndërsa Xhansu të qetësojë mamanë e saj. Çfarë kërkese ka halla e Harunit ndaj Xhandanit? Po Ozani? Xhihan dhe Dilara do të bëjnë një bisedë tejet të sinqertë mes tyre. Çfarë do...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 182

  Përse Harun do të ndryshojë mendje? Xhansu përpiqet të qëndrojë pranë mamasë së saj. Keriman do të shkojë në shtëpinë e Xhihanit. Çfarë do të ndodhë në lokalin e Deniz? Xhihan dhe Aishe munden të rekuperojnë marrëdhënien mes tyre. Hazall dhe i dashuri i saj ndihen të lumtur. Dilara...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 181

  Hazall po afrohet gjithnjë e më shumë me të dashurin e saj duke kaluar momente të ëmbla. Çfarë do të ndodhë mes tyre? Dilara mendon dëshpërimisht për Harunin ndërsa ky i fundit po jep kujdesin maksimal për djalin e tyre. Xhihan ndan shqetësimet me avokatin e tij. Aishe dhe...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 180

  A do të zbulohet Emra në dhomën e Hazallit? Dilara dhe Xhansuja vazhdojnë kërkimin e tyre për foshnjën. Çfarë plani ka Xhansuja? A do të mësojë të vërtetën Xhihani? Harun gjendet në një pozitë të vështirë. Çfarë do të vendosë ai? Ozkan fillon të kurojë aspektin e tij të...
 • FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 179

  I tërbuar nga pamjet që i vijnë në telefon, Harun niset rrëmbyeshëm për te Dilara. A do të mundet kjo e fundit ta qetësojë? Pamjet filmike përhapen me shpejtësi, si do të reagojë Aishe kur ti shohë? Çfarë do të ndodhë në rezidencën e Xhihanit? Dilara dhe Xhasnu janë...
1 2 3 9
Publicitet

Emisione