Kategoria : Hakmarrje

 • HAKMARRJE – EPISODI 88

  Ndërsa dasma vazhdon Ryzgar ka rënë në kurth. A do të mundet Aliu ta shpëtojë atë? Emre dhe Ali përballen me njëri-tjetrin. Ndërsa jashtë shtëpisë së Jamurit dëgjohet një e shtënë, godina në të cilin ndodhen Emre dhe Ali shpërthen. Shahika dërgohet në rajonin e policisë. A ka mundur...
 • HAKMARRJE – EPISODI 87

  Shahika tashmë ka mësuar gjithçka dhe ndan informacionet me Haldunin. Të dy ata thurin një plan tjetër për dasmën. Dita e dasmës erdhi. Aliu duhet të nxjerrë menjëherë Hakanin nga rajoni i policisë, por duket se Haldun ka plane të tjera. A do të mundet të dalë ai në...
 • HAKMARRJE – EPISODI 86

  Jamur jep lamturmirën Seçkin duke i dhënë udhëzimet e fundit. Emre dhe Jamur i tregojnë Shahikës dhe Haldunit planin e tyre për t’u larguar përgjithnjë në Amerikë. Një pakujdesi e Asllësë rrezikon jetën e Ryzgarit. Për t’a shpëtuar, Jamurit i mbetet vetëm një mundësi. Çfarë do të thuhet mes...
 • HAKMARRJE – EPISODI 85

  Shahika është e gatshme për gjithçka vetëm që të mos lejojë dasmën e Emresë me Jamurin. Hakan përpiqet të marrë të gjithë informacionet e nevojshme. A do tja dalë mbanë ai? Ryzgar ndjek hap pas hapi Haldunin në kërkim të provave kurdër familjes Arsoi. Xhemre ka filluar të dyshojë...
 • HAKMARRJE – EPISODI 84

  Emre dyshon për të shkuarën e Aliut ndaj ka lënë takim me Igorin. Cila është kërkesa që Igori ka për Aliun dhe a do ta pranojë ky i fundit? Hakan përpiqet të marrë informacionet e nevojshme kundër familjes Arsoi. Cila është surpriza e Shahikës për Jamurin në darkën e...
 • HAKMARRJE – EPISODI 83

  Cila ishte përgjigja e Jamurit? Hakan ka lënë një takim me hackerin që punon për Shahikën. Xhemre i rrëfen gjithçka edhe Ryzgarit, por befasohet kur mëson se ai është në dijeni të gjithçkaje. Cili është vendimi që do të marrin ata? Lajmi për shtatëzaninë e padëshiruar të Shahikës është...
 • HAKMARRJE – EPISODI 82

  Xhemre ende është e tronditur. Cili është vendimi që do të marrë ajo? Një pako vjen për Shahikën. A do t’i tregojë ajo Haldunit gjithçka të së shkuarës së saj? Shahika shkon në shtëpinë e doktoreshës, veprim i cili ndihmon Jamurin dhe Hakanin të zbulojnë të thënat e saj...
 • HAKMARRJE – EPISODI 81

  Jamur kërkon ndihmën e Seçkinit në burg. Cili është sekreti që Shahika ka fshehur tërë këto vite? Xhemre është e tronditur pasi më në fund ka mësuar se babai i saj është një vrasës. A do të mundet Jamuri të vijë pranë motrës së saj para se kjo e...
 • HAKMARRJE – EPISODI 80

  Jamur kthehet pas në kohë duke kaluar ndërmend mijëra kujtime. A do të mundet ajo të zbulojë diçka? Gjatë kësaj kohe Hakan përmes ndihmës së Aliut vihet në ndjekje të Dixhlesë. Emre i rrëfen shumë gjëra Jamurit, por duket se ai ka një plan pas gjithçkaje. Organizimi i rradhës...
 • HAKMARRJE – EPISODI 79

  E gjendur mes dy zjarreve, Jamur duhet të zgjedhë mes Emresë dhe Aliut. Cila do të jetë zgjedhja e saj? Më vonë, Emre dhe Jamur do të debatojnë ashpër në shtëpinë e saj. I dëshpëruar, Emre kthehet në shtëpinë e saj. A do të mundet Asllë të përfitojë nga...
 • HAKMARRJE – EPISODI 78

  Jamur merr sërish një reagim të ashpër nga Ryzgar. Nga ana tjetër ajo duhet të përballet edhe me gjysmë-vëllain e saj, Deniz i cili duket se di më shumë nga çfarë tregon. Çfarë do të ndodhë me Dixhlenë dhe babain e saj? E shqetësuar për Ryzgar, Jamur është e...
 • HAKMARRJE – EPISODI 77

  Dikush lexon në gazetë për vdekjen e Derin dhe i shqetësuar niset për te ajo. Kush është ai dhe cila është e shkuara që e lidh me të? Duket se planet e Jamurit mund të mos ecin ashtu siç kishte menduar. Emre gjendet në komisariat. Çfarë kërkon ai aty?...
 • HAKMARRJE – EPISODI 76

  Çfarë do të thuhet mes Haldunit dhe Ryzgarit? Jamur mirëpret Xhemrenë dhe foshnjën e Derinit. Emre e telefonon duke u përpjekur ti qëndrojë pranë. I dëshpëruar, Ryzgar do të flasë ashpër me Jamurin. Derin do të varroset mes njerëzve të saj më të dashur. E lënduar nga situata, Jamur...
 • HAKMARRJE – EPISODI 75

  Derin nuk ja del t’i mbijetojë shpërthimit. Ajo vdes në krahët e Jamurit. Cilat do të jenë fjalët e saj të fundit? Ndërkohë situata e Ryzgar është kritike. I tërbuar nga gjithçka ndodhi, Barësh niset për te familja Arsoi. Çfarë do të bëjë ai? Xhemre tronditet nga e vërteta...
 • HAKMARRJE – EPISODI 74

  Aliu do të tronditet kur të shohë se Jamur dhe Emre po puthen. Si do të reagojë ai? Një vizitë e papritur e Asllësë do ti tregojë Jamurit të fshehtat e Derinit. A do të mundet Jamur të mësojë se ku janë materialet e saj? Barësh dhe Xhemre janë...
 • HAKMARRJE – EPISODI 73

  Ryzgar dhe Derin nisen të gëzuar për muajin e tyre të mjaltit, por ata ende nuk e dinë që janë në rrezik. Cili është plani i Haldun për ta? Turpi i pajetë i Nurdan do të zbulohet nga policia. Hakan shqetësohet teksa lexon letrën e Dixhlesë. Çfarë do të...
 • HAKMARRJE – EPISODI 72

  Haldun shfrytëzon Xhemrenë për të përmbushur planet e tij hakmarrëse kundër Derin. Çfarë do të thuhet mes Emresë dhe Aliut? Dixhle përpiqet të komunikojë me Hakan pa u diktuar nga kamerat. Asllë sheh afrimitet mes Jamurit dhe Aliut. Hakan dhe Ali janë në morg për të verifikuar një trup...
 • HAKMARRJE – EPISODI 71

  Ali është ende i lidhur dhe përpiqet të gjejë një mënyrë për t’u liruar. A do tja dalë ai mbanë? Hakan dhe Jamur shohin edhe një herë faktet e grumbulluara. Më vonë Emre vjen në shtëpinë e Jamurit dhe kjo e fundit duhet të gjëjë një mënyrë për ta...
 • HAKMARRJE – EPISODI 70

  Hakan përpiqet që të bind motrën e Aliut për të bërë zgjedhjen e duhur. Shahika kujton të tjera fragmente të së shkuarës. Për çfarë do të bisedojë ajo me Haldunin? Njerëzit e Nurdan kanë mbërthyer Dixhlenë. Cili është plani i tyre? Jamur tronditet teksa sheh se nga shtëpia e...
 • HAKMARRJE – EPISODI 69

  Çfarë i ka thënë Nurdai Emresë në telefon? Falë ndihmës së Hakan, Aliu bashkohet më në fund me të motrën e tij. Ku do të strehoet ajo? Jamur largohet nga familja Arsoi, duke lënë pas një letër për Emrenë. Njerëzit e Nurdan i janë vënë pas. Haldun i shoqëruar...
1 2 3 5
Emisione