Kategoria : Sulltanesha Kosem

 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 12

  Tashmë që dashuria e sulltaneshë Farijes është zbuluar, të gjithë janë kundër saj. A do ta miratojë këtë dashuri sulltan Ahmeti? Çfarë informacionesh shkëmben Rehjan aga? Anastasia vendos të thotë në letër atë që ka parë natën që u hodh në det. Për kë është shishja me helm nga...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 11

  Sulltan Ahmet merr vesh çfarë i ka ndodhur Anastasias duke i kërkuar asaj falje. Ajo duhet të vendosë edhe për jetën e konkubinës që i bëri keq. Sulltaneshë Safija i jep një hajmali Halimes. Çfarë do të mësojë Sulltani Ahmet për nënën e tij? Edhe pse i ri në...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 10

  Anastasia kërkon medoemos të takojë sulltan Ahmetin. Çfarë kërkon ajo prej tij? Në harem Anastasia është rreziku i të gjitha vajzave si e preferuara e sulltanit. E gjendur e pambrojtur Anastasia është sërish në rrezik. Çfare do të ndodhë me të?...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 9

  Nënë sulltanesha shikon me sytë e saj vështirësitë e djalit të saj si sulltan. Ndërkohë dikush tjetër gëzohet nga kjo situatë. Sulltan Ahmeti detyrohet të nëshkruajë diçka. Për çfarë bëhet fjalë? Armiqtë e sulltanit duket sikur po zbulohen një e nga një. Nga ana tjetër edhe Sulltaneshe Safija vazhdon...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 8

  Teksa sulltani Ahmet po drejton shtetin edhe sulltaneshë Safija nga ana tjetër bën planet e saj për të rrëzuar nga froni nipin e saj. Një dyluftim test do ketë një të humbur në fund. Cili do të jetë ai? Të nxitur nga kundështaret e fronit, situata përkeqësohet në sy...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 7

  Anastasia arrin ti shpëtojë vdekjes dhe të rikthehet në pallat. A do të qetësohen gjakrat në oborrin perandorak dhe kush do ta ndihmojë sulltan Ahmetin? Sulltan Ahmeti merr vesh çfarë ka ndodhur me Anastasian, por a do të rrëfejë ajo të vërtetën? Armiku i saj gjendet shumë afër me...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 6

  Një dashuri e fshehtë ka lindur brenda mureve të sarajeve të sulltanit. Sulltan Ahmet jep vendimin për fatin e sulltaneshës Halime dhe vëllait të tij princit Mustafa. Anastasia ndodhet në vendin e gabuar duke u bërë dëshmitare e një vrasjeje. Çfarë do të ndodh me të? Një kryengritje po...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 5

  A e përkrah Anasian Nëna Sulltaneshë? Cili do të jetë fati i Sulltaneshes Halime dhe princit Mustafa tashmë të burgosur? Sulltan Ahmetit sërish i dërgohet një konkubine në dhomën e gjumit. Në harem ka nisur xhelozia dhe talljet për Anastasian. Një grindje do të bëjë fajtore njërën prej tyre....
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 4

  Anastasia rikthehet në harem si konkubina e preferuar e Sulltan Ahmetit. Çfarë planesh ka për të sulltaneshë Safija? Halime ndihmohet nga dikush për t’u arratisur së bashku me princin Muftafa. Si do shkojë plani i tyre për të marrë fronin? Çfarë shikon në të ardhmen e sulltanit një nga...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 3

  Çfarë i premton Anastasias sulltani Ahmet në takimin e tyre të parë të fshehtë? Sulltanesha Handan po përpiqet të gjejë një të preferuar për djalin e saj Ahmet. A do të pranojë ai të mbajë në dhomë njërën nga vajzat e propozuara? Dikush përpiqet të vrasë sulltanin Ahmet. Nëna...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 2

  Sulltanit Ahmet Khan i vjen një letër nga Egjipti ku thuhet se babai i tij nuk ka vdekur për arsye natyrore. Anastasia arrin në pallat ku bëhet gati për të qënë pjesë e haremit. Pallati ka vetëm një mbretëreshë në harem, nëna sulltaneshë. Ajo takon për herë të parë...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 1

  Sulltani Ahmed, lindur 24 vite pas Sulltan Sulejmanit, është i riu i vendosur në fronin e lakmuar. Sulltani i vetëm që theu rregullat me një dashuri e madhe që lindi nga një pikturë. Grekja bukuroshe merret skllave dhe sillet në harem për t’u bërë më pas Sulltanesha Mahpeyker Kosem,...
Publicitet
Emisione