Kategoria : Maral

 • MARAL – EPISODI 18

  Arja dëshiron të tregojë fajësinë e Sarp, por Maral i del kundra. Me dëshirën për të mbrojtur dashurinë e saj, Maral detyrohet të kërcënojë Arjan. Ajo i thotë që Halis do të mësojë lidhur me shtatzaninë nëse nuk heq dorë nga vendimi që ka marrë. E tërbuar, Arja pushon...
 • MARAL – EPISODI 17

  Deniz shton presionin e saj ndaj Benan duke i kërkuar këtij të fundit të rregullojë marrëdhënen me Arjan. Maral gjendet mes dashurisë së saj për Sarp dhe besnikërisë ndaj Arjas. Nga dyshimet e ngritura prej Xhanan, Arja merr në pyetje Sarp. Deniz nga ana tjetër, përpiqet të vërë Arjan...
 • MARAL – EPISODI 16

  Të gjithë ndjekin me ankth deklaratën që do të mbajë Halis. Çfarë do të thotë ai përpara kamerave? I mbytur në dëshpërim dhe pendesë, Sarp sheh Maral përpara tij. Ajo shpreh dyshimet e saj, ndërsa ai merr riskun dhe e puth duke e lënë veten të lirë të dashurojë....
 • MARAL – EPISODI 15

  Maral do të njihet me mamanë e Sarp. Lëvizjet e dyshimta të Sarp në qendrën tregëtare nuk do kalojnë pa u vënë re. Xhanan ndjek çdo lëvizje të tij. Kamerat e sigurisë, telefonatat dhe reagimet e Sarp do e bëjë Maralin të dyshojë se ai është shkaktar i skandalit....
 • MARAL – EPISODI 14

  Maral është shumë e lumtur me Sarp. Skandali i deklaratës kundër Ojtun është përhapur me shpejtësi dhe gëzimi i Maralit fillon të zbehet. Cili është dyshimi i saj? Halis përpiqet të dalë nga skandali i përfshirë. Cilat janë masat që ai do të vendosë kundër Ojtun? Duke patur bindjen...
 • MARAL – EPISODI 13

  Pavarësisht problemeve personale, degustimi i çokollatave shkon më së miri. Deniz vë në zbatim planin e saj. Italianët theksojnë pëlqimin ndaj gatimit, por nuk janë të kënaqur me dyqanin e ëmbëlsirave. Ata duan të marrin Sarp me vete dhe ta trainojnë atë në Itali. Si do të regojë Maral...
 • MARAL – EPISODI 12

  Sarp dhe Maral janë të detyruar të punojnë sëbashku për projektin e çokollatave. Si do të shkojë bashkëpunimi mes tyre? Ojtun përfshihet në projekt duke shtuar kështu rivalitetin mes tij dhe Sarp për Maralin. Nga ana tjetër, Xhanan shton presionin e saj ndaj Sarp, duke kërkuar prej tij të...
 • MARAL – EPISODI 11

  Sarp është i tërbuar nga xhelozia. Ai mendon për Ojtun dhe Maralin, në vend që të mendojë për ndeshjen. Jaman kërkon të sjellë Kan në ndeshje. Si do të reagojë Sarp kur të shohë Ojtun, Maral dhe Halis? Ai i kërkon Tasin që të ndalojë Jamanin. A do të...
 • MARAL – EPISODI 10

  Sarp bie në gracën e Maral dhe fillon të bëhet xheloz për Ojtun. I tërbuar nga inati, Sarp kontakton me Jaman. Cila është e fshehta e madhe e Ojtun që ka rënë në duart e Jamanit? Sarp ndihet edhe më keq, kur Otjun do ti thotë që pëlqen Maral....
 • MARAL – EPISODI 9

  Halis dhe Xhanan pëlqejnë katalogun e setit të fotografive, por nuk pranojnë mënyrën se si Maral përballoi situtatën me Alarën. Pas presionit të tyre, Malal kërcënon Alaran se nëse do të sillet sërish në të njëjtën mënyrë ajo do të pushohet nga puna. Sarp përpiqet që të afrohet gjithnjë...
 • MARAL – EPISODI 8

  Maral qëndron pranë Sarp, i cili ndihet i dëshpëruar. A do të mundet më në fund të rikthehet afrimiteti mes tyre? Sarp ka kaluar natën në kuzhinën e tij dhe në mëngjes, përballet sërish me Halis. Çfarë do të ndodhë në takimin mes tyre? Seti i fotove do të...
 • MARAL – EPISODI 7

  Sarp takohet me Jaman, njeriun misterioz të kafenesë. Ai vendos të bashkëpunojë me të në një plan hakmarrës. Cilat janë vështirësitë me të cilat Sarp duhet të përballet për të çuar planin përpara? Deniz është e vendosur për t’u ndarë nga Halis, deri sa ky i fundit i propozon...
 • MARAL – EPISODI 6

  Një person i panjohur përpiqet të afrohet me Sarp. Ai i lë një letër në kafene duke i treguar se e di se kush fshihet pas vjedhjes në qendrën tregëtare. Kush është ky person dhe çfarë kërkon nga Sarp? Kërkesa e vështirë e Xhanan për t’i dhënë një pamje...
 • MARAL – EPISODI 5

  Maral është zgjuar herët për të vajtur në punë, ndërkohë që ndjen peshën e përgjegjësisë që shtohet çdo moment e më shumë. Arja ka lënë një video mesazh për familjarët e saj. Çfarë do t’u thotë ajo? Pjesa më e madhe e stafit të qendrës “Luna” përbuzin Maral. Halis...
 • MARAL – EPISODI 4

  Sarp dhe Halis shtrëngojnë dorën njëri-tjetrit, veprim që do ti hapë rrugën kujtimeve të vjetra. Cila është e shkuara e errët e Sarp? Oitun dhe Maral fillojnë të njihen me njëri-tjetrin në kushte pune. A do të jetë i suksesshëm plani i Deniz? Maral ndihet e dëshpëruar. Dikush i...
 • MARAL – EPISODI 3

  Teksa gjithçka duket se po shkon në vendin e duhur, një vjedhje ndodh nëpër magazina, duke e tronditur kështu ëndrën e Maral. Kush është autor i ngjarjes? I tërbuar nga situata, Halis i kërkon Maral që të përcaktojë dhe të largojë një nëpunës që të kompensohen humbjet. Deniz dëshiron...
 • MARAL – EPISODI 2

  Maral i tregon Arjas historinë e miqësisë së tyre kur ishin të vogla. Arja më në fund do të zbresë nga taraca duke hequr dorë nga vetëvrasja. Sarp ndihet i gëzuar dhe pret me padurim Maral në takimin e parë të tyre. Maral humbet në bisedën me Arjën dhe...
 • MARAL – EPISODI 1

  Maral është një vajzë e thjeshtë, e bukur dhe plot mirësi. Një dashuri me shikim të parë do të jetë ajo me Sarp, shefin e ëmbëlsirave. Për Maral, rritur jetime, Stambolli ishte qyteti me ëndrra. Aty ajo mund të plotësojë ambicjen për t’u bërë menaxhere në qendrën tregtare Luna,...
Publicitet

Emisione