Kategoria : RRAHJE ZEMRE

 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 10

  Ejlyl i qëndron pranë një zonje të moshuar që i kujton gjyshen. Çfarë ka këtë herë Bahar për ti thënë Ejlylit? Dikush i verbuar nga inati është gati të kryejë një krim. A do të munden Ejlyli dhe Aliu të kuptojnë këtë gjë në kohë? Sinani dhe babai i...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 9

  Fatmirësisht Ejlyli nuk ka asnjë dëm, por tashmë duhet të merret njëkohesisht me pacientin e saj dhe me agresorin e këtij të fundit. Cila është e shkuara që i vjen ndërmend Mehmetit? Ai përmendet teksa sheh një taksi që sjell në spital një grua në gjendje të rëndë shëndetësore....
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 8

  Bahar dhe Oguz bashkëpunojnë duke sjellë në jetë një foshnje të shëndetshme. Aliu dhe Ejlyl përpiqen të qëndrojnë pranë pacientit të vogël dhe familjes së tij. Falë pozitës së saj si mjeke, Ejlyl ja del të marrë dosjen e plotë të gjyshes së saj në spital. Cili është kurthi...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 7

  Pas informacioneve që merr nga Bahar, Aliu përballet me Oguz. Çfarë do të thuhet mes tyre? Edhe pse nën presionin e Aliut që gjendet në sallë dhe të mjekëve të tjerë që ndjekin situatën nga larg, Ejlyl ja del të kryejë një operacion të vështirë me sukses. Duket se...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 6

  Bahar përpiqet t’i krijojë probleme Ejlylit duke folur me babain e saj. Ky i fundit kujton momentin në të cilin Ejlyl e kërcënoi pas vdekjes së gjyshes. Si është tashmë pacientja e kuruar nga Aliu? Në një mbledhje mes mjekësh, Ejlyl dhe Oguz do të kenë debate. A do...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 5

  Një rast urgjent vjen në spital. Pacienti ka një hekur që përshkon trupin, ndëkrohë që në fund të tij gjendet një bllok betoni. Bahar përpiqet të përmbledhë veten nga ajo që sheh. Situata del jashtë kontrollit teksa shufra e hekurit del nga trupi. Ejlyl detyrohet të ndërhyjë. Aliu befasohet...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 4

  Kanë kaluar 13 vite nga ajo kohë, e tashmë Ejlyl është një doktoreshë e suksesshme dhe punon te i njëjti spital me Baharin. Mes të dyjave ende nuk ka rënë qetësia. Një pacient sillet me urgjencë përmes helikopterit dhe mjeku që e shoqëron është Aliu. Si do të jetë...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 3

  Ejlyl shkon të falenderojë Baharin, por merr prej saj një reagim të papritur. Më tej ajo do të marrë si dhuratë një biçikletë nga Aliu. Cili prej tyre do të fitojë garën? Thashethemet në shkollë lidhur me Ejlyl dhe mësues Aliut përhapen me shpejtësi. Bahar përballet me Aliun, por...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 2

  Gjyshja e Ejlyl përdor një metodë të re për të bindur mbesën e saj të kthehet në shkollë. Rrethanat e detyrojnë Ejlyl të jetë pjesë e klasës së nxënësve që ka takuar një ditë më parë, nën kujdestarinë e profesor Aliut. A do të marrë ajo dënim sikurse vajzat...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 1

  Edhe pse bota është një vend i tmerrshëm, ka gjithmonë njerëz të cilët vërtetojnë se njerëzit e mirë në fund janë gjithnjë fitues. Dy të dashuruar, edhe pse përpiqen të mohojnë ndjenjat, nuk munden të fshehin dot rrahjet e tyre të zemrave. Një histori e sfidave njerëzore të një...


Emisione