Kategoria : SARASVATICANDRA

 • SARASVATICANDRA – EPISODI 390

  Dani dhe Kabir përpiqen që të gjejnë Kumudin dhe Sarasin. Kumud përpiqet që t’i tregojë Sarasit lidhur me planin që ka Prashanti. A do të mundet ajo t’ja dalë mbanë? Kumud më pas i përgjërohet Prashantit që të mos vrasë Sarasin. Prashant kërcënon Kumudin dhe Sarasin. Çfarë kërkon ai...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 389

  Roja e kompleksit sheh Prashant teksa rrëmben Kumudin dhe njofton Saras për gjithçka ndodhi. Saras detyrohet të kërkojë ndihmën e policisë për të zbuluar vendndodhjen e Kumudit. Më vonë, Prashant përballet me Saras duke e kërcënuar se do të vrasë Kumudin. Saras detyrohet t’i bindet urdhërave të Prashantit. A...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 388

  Dani, Kabir dhe Saras ndjekin Prashant i cili përpiqet të arratiset. Në një mënyrë apo në një tjetër, Prashant ja del që t’i ngatërrojë dhe mbërrin në shtëpinë e Sarasit. Ai ballafaqohet me Kumud dhe fillon ta pyesë atë. A do të mundet këtë herë Saras të mbërrijë në...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 387

  Anushka hiqet si Poxha për të trembur Prashant. Ky i fundit frikësohet duke menduar se është shpirti i Poxhës. Nga ana tjetër, Kumud, Dani dhe Kabir sillen sikur nuk ka asgjë jashtë normales. I pushtuar nga frika, Mahesh rrëfen se ka qënë i përfshirë në vrasjen e Poxhës. Anushka...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 386

  Dani shkon në shtëpinë e Prashant për të grumbulluar informacione kundër tij. Gabimisht ai harron telefonin në shtëpinë e tij. A do të mundet Kumud që të menaxhojë situatën dhe të marrë telefonin sërish pas? Ajo do të ftojë Prashant në shtëpinë e saj për darkë. A do të...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 385

  Saras thur një plan që të detyrojë Prashant të rrëfejë gjithë krimet që ka kryer. Mahesh fillon të ketë frikë pasi mendon se ka parë Poxhan. Ndërkohë, Prashant shqetësohet kur sheh një shënim në pasqyrën e tij. Çfarë është shkruar në të?...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 384

  Saras ja del të arratiset. Dani, Kabir dhe Anushka mbërrijnë në Mumbai. Saras kthehet dhe i tregon Kumudit lidhur me ngjashmërinë e saj me Poxhan si dhe me gjithçka që Prashant u ka bërë. Ai shton faktin që gjeti një kufomë pas murit të shtëpisë së tyre. Kur ai...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 383

  Prashant paralajmëron Sanxhanën. Ajo nuk duhet të thotë që e ka takuar Sarasin. Nën presion, Sanxhana thotë që nuk e njeh Saras. Më vonë, Prashant çon Kumud te makina e Sarasit dhe i tregon asaj shenja gjaku. Nga ana tjetër, Saras përpiqet të largohet nga Prashant. A do tja...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 382

  Kabir mëson se Saras është zhdukur dhe merr konfirmim për këtë gjë nga Kumud. Kabir, Dani dhe Anushka vendosin të shkojnë në Mumbai. Kumud vendos të takohet me Sanxhana për ta pyetur atë lidhur me Sarasin. Prashant e ndalon atë. Cila është arsyeja e këtij veprimi prej tij?...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 381

  Kumud është e dëshpëruar. Saras ende nuk gjendet. Pasi Saras rizgjohet, ai përpiqet të lirohet nga vendi ku Prashant e ka futur. Më vonë, Kumud dhe Prashat mësojnë se policia ka gjetur makinën e Sarasit. Çfarë ka ndodhur me të?...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 380

  Kumud kërkon ndihmën e Prashant për të gjetur Saras. Ai i sugjeron që të përpilojnë një denoncim në polici. Anushka dëshiron të takojë Kabirin para se të largohet në Mumbai. Kabir vendos të kthehet në shtëpi pasi mëson se Vidia është sëmurë. Ndërkohë, Prashant çon Kumud në stacionin e...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 379

  Saras mund Prashant, por një nga njerëzit e këtij të fundit e godet në kokë. Saras kthehet në gjendje të pandërgjegjshme. Duke mos ditur se çfarë ka ndodhur, Kumud gjen mbështetje nga Prashant. Ai i dërgon një mesazh Kumudit, duke përdorur kartën SIM të Sarasit. Çfarë thotë mesazhi?...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 378

  Saras përpiqet të mësojë më shumë për zonjën me të cilën ngjason Kumud. Ndërkohë, Dani, Anushka dhe Kusum nuk ja dalin të gjejnë Kabir, i cili është zhdukur. Saras i tregon Kumudit të vërtetën lidhur me Prashantin. Ajo vendos të kthehet në shtëpi. Më vonë Prashant përballet me Saras...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 377

  Prashant lëvdon bukurinë e Kumudit para Sarasit. I irrituar, Saras i kërkon Prashantit të largohet. Saras i rrëfen Kumudit atë që ndodhi, por ajo nuk e beson. I mërzitur, Saras del nga shtëpia. Një zonjë e thërret Kumudin me një emër tjetër. Me kë ngjan ajo?...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 376

  Sarasit i bien të fikët pasi përdor një deodorat të dhënë nga Prashant. Kumud dhe Prashant e dërgojnë Sarasin me urgjencë në spital. Prashant sillet i shqetësuar për situatën e krijuar. Më vonë, Saras rikthehet i vetëdijshëm. Ai dhe Kumud falenderojnë Prashant për ndihmën e dhënë. Çfarë po planifikon...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 375

  Prashant shkon në shtëpinë e Kumudit, por kjo e fundit i kërkon të largohet. Saras dhe Kumud pajtohen me njëri-tjetrin. Nga ana tjetër, Anushka i thotë Kabirit që nuk beson në dashuri. Kabir flet lidhur me Dugban lidhur me atë që ka ndodhur. Kumud, fton Nandinin dhe miqtë e...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 374

  Prashant godet me gurë shtëpinë e Sarasit. Kusum dhe Anushka tronditen kur mësojnë se personi me të cilin Dani komunikon me mesazhe është në fakt mashkull. Anushka gjen raportin e projektit të saj si dhe kartën e identitetit në sendet e Kabirit. E mërzitur, ajo do të përballet me...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 373

  Pa u diktuar, Prashant kthen telefonin e Kumudit pa zile. Teksa shëtisin për dhurata, ai i blen asaj një fustan. Kur Kumud kthehet në shtëpi, ajo sheh Saras. Prashant i rrëfen Sarasit se vendosi të nxjerrë Kumudin jashtë, pasi ajo ishte e mërzitur. Kumud qorton Prashant për atë që...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 372

  Natën vonë, Kumud dëgjon zhurma që e detyrojnë atë të çohet nga gjumi. Ajo sheh që Prashant është i mërzitur dhe përpiqet ti qëndrojë atij pranë. Ndërkohë, Saras do të zgjohet duke ndërprerë kështu momentin. Prashant çon Kumud në zyrat e shpërndarjes së energjisë elektrike. Më vonë, ai i...
 • SARASVATICANDRA – EPISODI 371

  Prashant qëllimisht përplaset me Kumud, e cila do ta godasë me shpullë. Prashant gënjen Kumud duke i thënë se vuan nga një shqetësim mendor. Më vonë, pas problemeve të shfaqura në shtëpinë e Saras, ai i kërkon Saras dhe Kumudit që të qëndrojnë në shtëpinë e tij. Çfarë do...
1 2 3 20
Publicitet

Emisione