Kategoria : Si ta quaj kete dashuri?

 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 74

  Shiam vjedh një nga varëset e Anxhait në mënyrë të tillë që të fajësojë Kushin. Lavania ndërron Laksmin, ndërkohë që Nani e shikon. Shiam i kujton Anxhalit që të vërë varësen që ka fshehur. Më vonë Arnav fillon t’i bërtasë Kushit. Ai e fajëson atë për problemet që pati...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 73

  Kushi shqetëson dhe vë në pozitë të vështirë Arnav në sy të klientëve të tij përgjatë mbledhjes. Arnav ende nuk di se kush është shkaktari i problemeve me të cilat u përball. Shumë shpejt ai do të kuptojë se Kushi fshihet pas gjithçkaje dhe betohet se do të hakmerret....
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 72

  Paial është e mërzitur me Kushin. Kjo e fundit, në përpjekje për ti ngritur humorin flet marrëzira lidhur me Arnav. Më vonë, Kushi fut duart në makinën e Arnavit, duke e detyruar këtë të fundit të bëjë mbledhjen në shtëpi. E gjendur me Lavaniën, Kushi përpiqet të shpjegojë rëndësinë...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 71

  Akash çon Buaxhin dhe Paial në shtëpi pas ritualit. Kushi qëndron më shumë, ndaj Nani i kërkon Arnav që ta çojë në shtëpi. Ata grinden në rrugë dhe Arnav lë Kushin në mes të rrugës. Më vonë ai pendohet dhe kthehet ta marrë, por ajo nuk pranon të shkojë...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 70

  Kushi vendos të vazhdojë punën e saj, pavarësisht fyerjet që ka marrë. Ajo i kërkon Arnav të qëndrojë aty ku duhet gjatë ritualit fetar. Arnav nuk pranon të jetë pjesë e saj. Kushi i kërkon Lavaniës që ta bindë të jetë gjatë atij momenti bashkë me familjen e tij....
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 69

  Shiam përpiqet të ndalojë Madumatin e cila duket e vendosur të shkojë në shtëpinë e familjes Raizda. A do të mundet ai tja dalë mbanë? Më vonë, të gjithë troditen kur policia tregon se Lavania ka telefonuar duke iu kërkuar të verifikojnë të shkuarën e Kushit. Arnav largon policinë....
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 68

  Kushi fillon të rrëfejë historinë e Lordit Krishna. Të gjithë tërhiqen nga kjo histori dhe e ndjekin me kënaqësi. Arnav fyen Kushin sërish, por Nani i jep kurajo Kushit dhe i kërkon Arnav që të sillet siç i ka hije. Më vonë, Nani fton kushin në një ritual familjar,...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 67

  Shiam sillet si i pafajshëm përpara Anxhalit dhe familjes së saj. Kushi mendon lidhur me marrëdhënien mes Arnav dhe Lavaniës. Lavania nga ana tjetër i tregon Arnav vendimin që ka marrë Kushi. Më vonë, Anxhali i kërkon Kushit që t’i shpegojë Lavaniës një festë fetare....
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 66

  Lavania i shpjegon Kushit idenë e bashkëjetesës. Arnav i kërkon Lavaniës të zgjedhë mes shtëpisë dhe zyrës. Shiam bën të pamundurën për të provokuar Kushin kundër famljes Raizda me qëllim që ta mbajë atë larg vetes. A do të mundet ai të zbatojë me sukses planin e tij?...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 65

  Anxhali nuk gjendet asgjëkundi. Nani i kërkon Arnav dhe Kushit që të vihen në lëvizje. Arnav fajëson Kushin për problemin në të cilin ndodhen. Ai më në fund gjen Anxhalin në tempull dhe i kërkon falje për sjelljen e tij të ashpër. Anxhali telefonon Shiam dhe i thotë se...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 64

  Arnav është tejet i mërizitur me Anxhalin. Ai e qorton atë kur mëson se ardhja e Kushit ishte ide e saj. Arnav vazhdon të fyejë Kushin dhe i kërkon të largohet. Anxhali është e mërzitur me Arnav, i cili largohet nga shtëpia duke u ndjerë fajtor. Më vonë ai...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 63

  Kushi bind Nanin lidhur me trainimin e Lavaniës. Nani flet me Laksmin për planin që ajo dhe Kushi kanë thurur. Ndërkohë, Anxhali i kërkon Kushit që të thurë një byzylyk për Shiam. Më vonë, Kushi do të ketë për detyrë t’i mësojë Lavanjës se si të bëjë çaj xhinxhëri...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 62

  Shiham përpiqet të bindë Kushin që të mos pranojë ofertën e Anxhalit. Çfarë do të vendosë ajo? Nani është e mërzitur me Lavanjën. Ajo dëshiron të ketë në shtëpi një nuse si Kushi. Anxhali dhe Manorama janë duke folur për të. Lavania del kundër idesë së pranisë së Kushit...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 61

  Anxhali kërkon ndihmën e Kushit për të trainuar Lavaniën. Ajo rrefuzon ofertën duke menduar për praninë e mundshme të Arnav. Anxhali i kujton se sipas kushteve, i duhet të paguajë për prishjen e kontratës. Thënë këtë, Anxhali lë Kushin të vendosë vetë. Më vonë, Shiam ofron ndihmën e tij...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 60

  Lavania kërkon falje për fyerjet ndaj Nanit dhe që shkatërroi festën. Punëdhënësi refuzon që të paguajë Kushin. Nga ana tjetër, Shiam përpiqet që të bindë Kushin që të kthehet pas në Luknau. Teksa sheh se Anxhali po vjen drejt tij, Shiam largohet nga shtëpia e Kushit....
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 59

  Manorama nxit Nanin dhe Anxhalin kundër Kushit, por ato e mbështesin dhe i kërkojnë që të shërbejë ëmbëlsirat për të ftuarit. Lavania, tashmë e dehur, fyen Nanin duke detyruar kështu Arnav që të kërkojë të falur. Nani qorton Manoramën për mbështetjen që i ka bërë Lavaniës. Ndërkohë, Madumati tronditet...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 58

  Nani nuk pranon performancën e kërcimit të Lavaniës dhe ankohet te Anxhali. E mërzitur, Lavania fillon të pijë. Shiam largohet nga festa dhe Kushi qëndron pranë Anxhalit. Në të njëjtën kohë, Manorama largon ëmbëlsirat duke prishur kështu kontratën e Kushit....
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 57

  Arnav tronditet kur gjen Kushin në bufenë e shtëpisë së tij. Anxhali e qetëson atë duke i thënë se ajo ka marrë një kontratë për bërjen e ëmbëlsirave. Kushi përpiqet të zbulojë njeriun e zemrës së Anxhalit, por pa sukses. Nga ana tjetër, ajo merr ofendime nga Arnav. Shiam...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 56

  Arnav dhe Nani vendosin të mos mbajnë mëri përgjatë festës së martesës mes Anxhalit dhe Shiam. Payal dhe Kushi janë të lumtura pasi ja dalin të përfundojnë gjithçka në kohë për festën. Anxhali gëzohet kur sheh surprizën që Shiam ka bërë për të. Kushi tronditet kur mëson se ëmbëlsirat...
 • SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 55

  Nani qorton Lavaniën dhe i kërkon asaj të largohet. Paial dhe Kushi shqetësohen pasi nuk po munden të kenë porosi. Befas, ato marrin një kërkesë për të dorëzuar ëmbëlsirat në një festë të ragut të lartë. Ndërkohë, Arnav është i tërbuar me veten pasi nuk po mundet të largojë...
PublicitetEmisione