MARAL – EPISODI 10

Serial: 13.02.2017

Sarp bie në gracën e Maral dhe fillon të bëhet xheloz për Ojtun.

I tërbuar nga inati, Sarp kontakton me Jaman. Cila është e fshehta e madhe e Ojtun që ka rënë në duart e Jamanit?

Sarp ndihet edhe më keq, kur Otjun do ti thotë që pëlqen Maral.

Të gjithë flasin për festën surprizë për mirëseardhjen e Ojtunit.

Duke menduar se plani i vetëm i Maralit është të fitojë pikë ndaj Halis, Deniz vendos të blejë një dhuratë të veçantë që do të lërë mbresa të mëdha te Halis dhe Otjun.

Ky i fundit është tejet i impresionuar nga festa dhe dëshiron të plotësojë dëshirën e Maralit. Çfarë do t’i kërkojë ajo?

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 37

  Maral gjendet në një dilemë të madhe. Duke dashur të tregohet e sinqertë, ajo takon Jigitin. Si do të reagojë ai? Nga ana tjetër, Sarp ndan shqetësimet e tij...
 • MARAL – EPISODI 36

  Përmes ndihmës së Xhanan, Maral lë takim me stilisten e famshme të Parisit. Maral do të tronditet kur të shohë se skicat e saj janë zhdukur. Kush fshihet pas...
 • MARAL – EPISODI 35

  Sjelljet e Jigit lidhur me martesën, fillojnë ta shqetësojnë shumë Maral. A do të mundet kjo e fundit t’i shpreh shqetësimet? Deniz fillon të ketë besim te Hakan, pa...
 • MARAL – EPISODI 34

  Sarp dëshpërohet thellësisht teksa është dëshmitar i propozimit për martesë që Jigit i bën Maralit. Maral pranon propozimin e Jigitit. Sarp detyrohet të pranojë propozimin e Maralit për të...