MARAL – EPISODI 11

Serial: 14.02.2017

Sarp është i tërbuar nga xhelozia. Ai mendon për Ojtun dhe Maralin, në vend që të mendojë për ndeshjen.

Jaman kërkon të sjellë Kan në ndeshje. Si do të reagojë Sarp kur të shohë Ojtun, Maral dhe Halis? Ai i kërkon Tasin që të ndalojë Jamanin.

A do të mundet Sarp të fitojë ndeshjen? Me mbarimin e ndeshjes, ai do të largojë Maral nga Ojtun.

Çfarë do t’i thotë Sarp, Maralit? Jaman do të ndërpresë bisedën mes tyre.

I obsesionuar pas hakmarrjes, Sarp do të lërë Maralin vetëm. Çfarë do të mësojë ai?

Të nesërmen, Halis thërret në zyrë Sarp dhe Maral. Çfarë kërkon ai prej tyre?

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 19

  Për të hequr dyshimet, Sarp çon Arjan në shtëpinë e mamasë së tij. Nilyfer i tregon të shkuarën duke vërtetuar kështu se Arja është vërtet motra e Sarp. Nilyfer...
 • MARAL – EPISODI 18

  Arja dëshiron të tregojë fajësinë e Sarp, por Maral i del kundra. Me dëshirën për të mbrojtur dashurinë e saj, Maral detyrohet të kërcënojë Arjan. Ajo i thotë që...
 • MARAL – EPISODI 17

  Deniz shton presionin e saj ndaj Benan duke i kërkuar këtij të fundit të rregullojë marrëdhënen me Arjan. Maral gjendet mes dashurisë së saj për Sarp dhe besnikërisë ndaj...
 • MARAL – EPISODI 16

  Të gjithë ndjekin me ankth deklaratën që do të mbajë Halis. Çfarë do të thotë ai përpara kamerave? I mbytur në dëshpërim dhe pendesë, Sarp sheh Maral përpara tij....