MARAL – EPISODI 12

Serial: 15.02.2017

Sarp dhe Maral janë të detyruar të punojnë sëbashku për projektin e çokollatave. Si do të shkojë bashkëpunimi mes tyre?

Ojtun përfshihet në projekt duke shtuar kështu rivalitetin mes tij dhe Sarp për Maralin.

Nga ana tjetër, Xhanan shton presionin e saj ndaj Sarp, duke kërkuar prej tij të vërtetën e telefonatës që ka dëgjuar.

Deniz i kërkon Benan që të afrohet me Asllën për të marrë informacione lidhur me Maralin. Çfarë do të zbulojë ai?

Maral dhe Sarp vendosin t’i japin vetes mundësi të reja duke dalë kështu me Ojtun dhe Alarën. Çfarë do të ndodhë në takimet e tyre?

Dita e degustimit së çokollats është të nesërmen. Të gjithë presin me padurim përgjigjen nga degustuesit italianë.

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 40

  A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë? Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen. Jigit ka shtuar dyshimet e...
 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...
 • MARAL – EPISODI 37

  Maral gjendet në një dilemë të madhe. Duke dashur të tregohet e sinqertë, ajo takon Jigitin. Si do të reagojë ai? Nga ana tjetër, Sarp ndan shqetësimet e tij...