MARAL – EPISODI 14

Serial: 17.02.2017

Maral është shumë e lumtur me Sarp.

Skandali i deklaratës kundër Ojtun është përhapur me shpejtësi dhe gëzimi i Maralit fillon të zbehet. Cili është dyshimi i saj?

Halis përpiqet të dalë nga skandali i përfshirë. Cilat janë masat që ai do të vendosë kundër Ojtun?

Duke patur bindjen e plotë se ekziston një armik kundër tij, Halis i kërkon Maralit të rrisë masat e sigurisë në qendrën tregtare.

Si do të reagojnë nëpunësit ndaj ndryshimeve?

Xhanan shton dyshimet e saj kundër Sarp.

Sarp më në fund do të pranojë të takohet sërish me mamanë e tij. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione
Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 37

  Maral gjendet në një dilemë të madhe. Duke dashur të tregohet e sinqertë, ajo takon Jigitin. Si do të reagojë ai? Nga ana tjetër, Sarp ndan shqetësimet e tij...
 • MARAL – EPISODI 36

  Përmes ndihmës së Xhanan, Maral lë takim me stilisten e famshme të Parisit. Maral do të tronditet kur të shohë se skicat e saj janë zhdukur. Kush fshihet pas...
 • MARAL – EPISODI 35

  Sjelljet e Jigit lidhur me martesën, fillojnë ta shqetësojnë shumë Maral. A do të mundet kjo e fundit t’i shpreh shqetësimet? Deniz fillon të ketë besim te Hakan, pa...
 • MARAL – EPISODI 34

  Sarp dëshpërohet thellësisht teksa është dëshmitar i propozimit për martesë që Jigit i bën Maralit. Maral pranon propozimin e Jigitit. Sarp detyrohet të pranojë propozimin e Maralit për të...