MARAL – EPISODI 27

Serial: 08.03.2017

Maral përpiqet që të zvogëlojë pastiçerinë, por Usta Muhsin kundërshton.

Sarp dhe Alara afrohen me njëri-tjetrin në kuzhinë.

Maral përpiqet të krijojë mundësi të reja, duke zgjeruar menunë, zvogëluar dyqanin apo duke përdorur një sistem të ri pagese.

Megjithatë, Usta Muhsin nuk është dakord. Cili është vendimi që do të marrë Maral?

Usta Muhsin zhytet në lot. Sarp sheh situatën dhe përballet me Maral. Një grindje do të ndodhë mes të dyve.

A do të mundet Maral të tregojë se kush është e vërteta e situatës së krijuar?

 

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 41

  Si do të jetë përballja mes Sarp dhe Halis? Nylifer nuk përballon dot situatën. Çfarë do të ndodhë me të? Maral merr një telefonatë. A do të mundet ajo...
 • MARAL – EPISODI 40

  A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë? Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen. Jigit ka shtuar dyshimet e...
 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...