MARAL – EPISODI 28

Serial: 09.03.2017

Me lot në sy, Usta Muhsin largohet nga puna.

I mbytur me tërbim, Sarp shkon në pastiçeri dhe shkatërron gjithçka gjen përpara.

Edhe pse Maral rregullon gjithçka, Deni zbulon pamjet nga kamerat e sigurisë.

I tronditur, Halis i kërkon Maralit të pushojë Sarpin nga puna ose ai vetë do heqë Sarpin dhe Asllën.

Maral është e detyruar të marrë një vendim. Ajo do të heqë Sarp në sy të Halis dhe Deniz. Si do të reagojë ai?

Shumë shpejt, Maral do të pendohet nga vendimi i marrë. Ajo shkon te Halis, duke dhënë dorëheqjen dhe niset menjëherë për te Sarp.

Ajo do të mbytet në lot, teksa bëhet dëshitare e një situate fort tronditëse.

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione
Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 41

  Si do të jetë përballja mes Sarp dhe Halis? Nylifer nuk përballon dot situatën. Çfarë do të ndodhë me të? Maral merr një telefonatë. A do të mundet ajo...
 • MARAL – EPISODI 40

  A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë? Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen. Jigit ka shtuar dyshimet e...
 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...