MARAL – EPISODI 29

Serial: 10.03.2017

Maral është e shkatërruar nga ajo që ka parë. Asgjë nuk mund ta kthejë gjërat si më parë.

Maral largohet nga “Luna”. Sarp përpiqet të sqarojë situatën, por duke shkaktuar shqetësim te klientët.

I tërbuar nga sjellja e Sarp, Halis urdhëron njerëzit e tij që të kërcënojnë familjen e Sarp.

Ky i fundit gjen mamanë në situatë të rënduar dhe detyrohet ta dërgojë në spital.

I mbytur nga etja për hakmarrje, Sarp niset të vrasë Halis. Çfarë do ta ndalojë atë?

Ka kaluar një vit. Maral ka filluar një jetë të re. Ajo punon në një bar të quajtur Maya.

As Sarp nuk është më ai i pari. Çfarë ka ndodhur me të?

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione
Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 41

  Si do të jetë përballja mes Sarp dhe Halis? Nylifer nuk përballon dot situatën. Çfarë do të ndodhë me të? Maral merr një telefonatë. A do të mundet ajo...
 • MARAL – EPISODI 40

  A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë? Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen. Jigit ka shtuar dyshimet e...
 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...