MARAL – EPISODI 30

Serial: 13.03.2017

Sarp dhe Taso takohen të përmalluar. Ky i fundit e ka të pamundur t’i përmbahet gëzimit kur sheh makinën e re të Sarp.

Maral ndan shqetësimet e saj me Asllën.

Përse është kthyer Sarp?

Maralin e presin surpiza të njëpasnjëshme. Kush është autori i tyre?

Në zyrat e Halis do të shfaqet dikush nga e kaluara, që do të trondisë Deniz. Përse ka ardhur ai?

Para syve të Maralit do të shfaqet Sarp. Çfarë do të ndodhë në përballjen mes tyre?

Ndryshime të mëdha do të ketë në qendrën “Luna”. Maral do të takohet me Xhanan.

Surprizat për Maralin ende nuk kanë mbaruar.

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione
Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 41

  Si do të jetë përballja mes Sarp dhe Halis? Nylifer nuk përballon dot situatën. Çfarë do të ndodhë me të? Maral merr një telefonatë. A do të mundet ajo...
 • MARAL – EPISODI 40

  A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë? Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen. Jigit ka shtuar dyshimet e...
 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...