MARAL – EPISODI 31

Serial: 14.03.2017

Jigit dëshiron të propozojë Maralin për martesë. A do të mundet ai?

Maral është e trishtuar pasi gjendet mes Jigitit që është në qendër të jetës së saj të re nga njëra anë dhe Sarpit, të cilin mendon se e ka harruar nga ana tjetër.

Maral zgjedh një mënyrë për t’i treguar Sarpit se ajo nuk i përket më dhe se tashmë është dikush tjetër në jetën e saj.

A do të mundet Sarp t’i qëndrojë larg Maralit?

Nga ana tjetër Deniz kërkon që drejtori i sigurisë të hetojë mbi Hakan, por ajo ka përzgjedhur njeriun e gabuar.

Halis është i shqetësuar nga prania e Sarpit te “Luna”. Çfarë do të bëjë ai?

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...
 • MARAL – EPISODI 37

  Maral gjendet në një dilemë të madhe. Duke dashur të tregohet e sinqertë, ajo takon Jigitin. Si do të reagojë ai? Nga ana tjetër, Sarp ndan shqetësimet e tij...
 • MARAL – EPISODI 36

  Përmes ndihmës së Xhanan, Maral lë takim me stilisten e famshme të Parisit. Maral do të tronditet kur të shohë se skicat e saj janë zhdukur. Kush fshihet pas...