MARAL – EPISODI 32

Serial: 15.03.2017

Maral përpiqet ti tregojë Sarpit se ajo është e lumtur me Jigitin.

Ajo madje shkon te pastiçeria e “Lunës” së bashku me të.

Sarp do të gjejë një moment në të cilin Maral është e vetme për t’u përballur me të. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Denizit po i shfaqen jo pak probleme me djalin e saj të vogël.

I dehur, Sarp do të japë shfaqje të njëpasnjëshme te lokali në të cilin punon Maral. Cili është plani i tij?

Trazira do të ndodhin në ambjentet e lokalit nga disa të panjohur.

Maral do të marrë një telefonatë shqetësuese. Ku do të largohet ajo nxitimthi?

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 41

  Si do të jetë përballja mes Sarp dhe Halis? Nylifer nuk përballon dot situatën. Çfarë do të ndodhë me të? Maral merr një telefonatë. A do të mundet ajo...
 • MARAL – EPISODI 40

  A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë? Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen. Jigit ka shtuar dyshimet e...
 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...